Ostaje tajna ko je Abazoviću nudio 21 milion evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 10:22

Ostaje tajna ko je Abazoviću nudio 21 milion evra

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore odlučilo je da nema elemenata za pokretanje krivičnog postupka u slučaju tvrdnji potpredsednika vlade Dritana Abazovića da mu je nuđen 21 milion evra da se nakon izbora prikloni DPS-u i Milu Đukanoviću.

Pozivajući se na svoja saznanja, podgoričke Vijesti pišu da je Abazović u tom predmetu saslušan u sredu.

Biznismen Miodrag Daka Davidović krajem novembra u jednoj TV emisiji tvrdio je da ima saznanja da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Abazovića pokušali da "kupe" i nudili mu 21 milion evra kako bi promenio stranu nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta.

Rekao je da je lideru Građanskog pokreta URA novac nudio jedan "poznati humanista".

Abazović je kasnije javno potvrdio da mu je ta cifra nuđena, ali ne i ko je to činio.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez krivičnog postupka: Ostaje tajna ko je Abazoviću nudio 21 milion evra

Izvor: B92, 22.Jan.2021

Nema elemenata za krivični postupak u slučaju tvrdnji Dritana Abazovića da mu je nuđen novac da se prikloni DPS-u, odlučilo je Specijalno državno tužilaštvo.

Nastavak na B92...

Abazović saslušan zbog mita od 21 milion evra, nema elemenata za pokretanje postupka

Izvor: Danas, 22.Jan.2021

Specijalno državno tužilaštvo okončalo je uviđaj nakon tvrdnji potpredsednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića da mu je nuđeno 21 milion evra i doneta je odluka da nema elemenata za pokretanje krivičnog postupka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.