OVO JE BITNA PODRŠKA DA SE SRUŠI MILO ĐUKANOVIĆ Oglasio se Knežević nakon skidanja sa Interpolove poternice

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 15:22

"OVO JE BITNA PODRŠKA DA SE SRUŠI MILO ĐUKANOVIĆ" Oglasio se Knežević nakon skidanja sa Interpolove poternice

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević rekao je nakon ukidanja sa crvene Interpolove poternice koju je za njim raspisala Crna Gora, da je bitno što baš u ovom momentu stiže odluka.

- Drago mi je što je došlo do ove odluke i to u momentu kada se raspisuju izbori u Crnoj Gori. Smatram ovu odluku, koja dolazi od visoke institucije kao što je Interpol, vrlo bitnom u smislu podrške da se sruši režim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mila Đukanovića - rekao je Knežević.

On navodi da će se sada ukuljučiti u predizbornu kampanju u Crnoj Gori, te da će podržati opoziciju.

- Učestvovaću u kampanji. Podržaću opoziciju u borbi protiv Mila Đukanovića. Neću podržati nikog konkretno iz opozicije, već zajedničku borbu da se sruši režim Mila Đukanovića.

Na pitanje da li će objaviti snimak "plave torbe", Knežević kaže da će to uraditi u konsultaciji sa svojim pravnim timom.

- Imam pored snimka "plave torbe" još materijala, ali ću ih objaviti u konsultaciji sa svojim pravnim timom. Ne znam kada će to biti. Takođe, imam podatke i o Milovim sredstvima u inostranstvu, a sve će biti objavljeno u dogovoru sa advokatima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILO, CRNO TI SE PIŠE! KNEŽEVIĆ NAJAVIO: Spremio sam paket iznenađenja i snimaka za Đukanovića! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020

Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević poručio je da u kampanji sprema nekoliko iznenađenja za diktatora Mila Đukanovića i da plava torba ide u javnost "brzih dana"...Naglasio je da će biti i snimaka i torbe sa parama, ali da će se voditi svojim interesom kada bude to objavljivao...Dodao je da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.