Na protestu protiv Đukanovića transparent Otupjela britva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na protestu protiv Đukanovića transparent "Otupjela britva"

U Podgorici je večeras održan drugi protest pod sloganom "97.000 odupri se", na kojem je više hiljada ljudi zatražilo ostavke predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, premijera Duška Markovića, Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i drugih državnih funkcionera.

Kako prenose vijesti.me, kolonu demonstranata predvodili su opozicioni lideri Aleksa Bečić, Miodrag Lekić i Vladimir Pavićević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Navodi se da su građani nosili transparente "Mi smo država", "Bez slobode nema države", "Sloboda narodu-stop kriminalu", "Milo, znaju li doma da si starleta?", "Bunt" i skandirali "Milo lopove".

Na sajtu podgoričkog lista objavljena je i fotografija jednog od transparenata na kojem piše "Otupjela britva", što se verovatno odnosi na nadimak "Milo britva" koji je Đukanović, prema navodima medija, imao u vreme kada je bio najmlađi član Centralnog komiteta Saveza komunista Jugoslavije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OTUPJELA BRITVA" Više hiljada građana u Podgorici tražilo ostavku Mila Đukanovića (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Feb.2019

Više hiljada građana učestvovalo je večeras u Podgorici na protestu pod sloganom "97.000 - odupri se" na kojem su zatražene ostavke predsednika Mila Đukanovića i premijera Crne Gore Duška Markovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.