Milo uskoro ženi sina: Svi se pitaju SAMO JEDNO - KO JE MLADA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo uskoro ženi sina: Svi se pitaju SAMO JEDNO - KO JE MLADA?

Blažo, sin Mila Đukanovića, staje na ludi kamen 21. septembra.

Crnogorski mediji pišu da će luksuzna svadba biti održana u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. To je gotovo sve što se zna o svadbi veka (ili bar decenije), kako je pojedini najavljuju u Crnoj Gori.

O detaljima svadbenog veselja malo se zna. Tamošni mediji pišu da mlađi Đukanović navodno namerava da se oženi u Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija grčkog biznismena Petrosa Statisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bliskog prijatelja šefa države i partije.

Nije poznato ko će od muzičkih zvezda uveseljavati zvanice. Ipak, očekuju se ljudi iz političkog vrha države, biznismeni, javne ličnosti….

Ipak, najveća misterija je ko je mlada. U medijima se ne može pronači nijedna njena fotografija, čak ni ime, a jedini podatak koji postoji jeste da je podmladak familije Đukanović u "dugodišnjoj stabilnoj vezi".

Generalno, sam Blažo izbegava medije, pa ni njegovih fotografija nema mnogo, tek poneka sa roditeljima ili sa proslave pobede njegovog oca sa nekog od mnogobrojnih izbora prethodnih godina.

Kako se drži "ispod medijskog radara", ni njegov ljubavni život nije poznat, mada su pre tri godine regionalni mediji brujali o njegvom druženju sa srpskom pevačicom Milicom Pavlović.

Mediji su tada objavili da se "pevačica i biznismen nisu razdvajali čitavo veče dok su đuskali uz hitove njenih koleginica", ali se ni jedno ni drugo nisu oglašavali na tu temu.

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.