Knežević: Umesto o bankrotu Crne Gore, Đukanović priča o Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2021, 09:46

Knežević: Umesto o bankrotu Crne Gore, Đukanović priča o Srbiji

Poslanik i jedan od lidera vladajućeg DF-a Milan Knežević kritikovao je predsednika Mila Đukanovića zbog ponovnog bavljenja navodnim "malignim srpskim uticajima" u Crnoj Gori jer je, kaže, od njega očekivao da narodu kaže koliko je fabrika, škola i bolnica otvorio za tri decenije vladavine, kao i da je država bankrotirala zbog njega.

Takođe, kaže Knežević, mogao je reći koliko je u vremenu pandemije obezbedio vakcina i šta je uradio da naš zdravstveni sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << spremno dočeka ovaj globalni izazov.

"Umesto toga, ponovo se bavio Srbijom, najavljivao nove ratove na osnovu iskustva iz devedesetih i po starom dobrom običaju pretio svima koji ne misle kao on. Zato sad imamo najgoru vest za građane naše države a to je javno priznanje našeg državnog rukovodstva da ne možemo vratiti dugove, da će nam iz dana u dan padati kreditni rejting, i da više nigde nećemo moći da pronađemo neophodna sredstva za puko preživljavanje", rekao je Knežević u izjavi za podgorički portal Borba.

Podsetio je da je EU početkom nedelje odbila da preuzme kredit Crne Gore od kineske EXIM banke, a međunarodne crnogorske obveznice su doživele najveći dnevni pad u svojoj istoriji.

"Drugim rečima Crna Gora je bankrotirala, i zato Đukanović lovi preostale Srbe iz 1918. pošto u 2021. zahvaljujući njemu, a plašim se i neodlučnosti i nesposobnosti čelnih ljudi vlade, ćemo doći u situaciju da bukvalno prosimo svaki evro po regionu i svetu", poručio je Knežević.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"PROSIĆEMO ZA SVAKI EVRO PO REGIONU I SVETU" Umesto o bankrotu Crne Gore, Đukanović priča o Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021

Knežević je podsetio da je EU početkom nedelje odbila da preuzme kredit Crne Gore..Poslanik i jedan od lidera vladajućeg DF-a Milan Knežević kritikovao je predsednika Mila Ðukanovića zbog ponovnog bavljenja navodnim "malignim srpskim uticajima" u Crnoj Gori jer je, kaže, od njega očekivao da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.