Izvor: RTS, 23.Jan.2021, 16:54

Đukanović jedini kandidat za predsednika DPS-a

Predsedništvo Demokratske partije socijalista jednoglasno je predložilo da kandidat za predsednika partije bude Milo Đukanović.
U susret 9. Kongresu predloženi su i kandidati za potpredsednika partije – Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

Među kadnidatima za potpredsednika, nema imena dosadašnjeg zamenika predsednika partije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Duška Markovića.
"Od ukupno predloženih osam biće izabrano četiri potpredsednika. Takođe, na sednici je ponovljeno opredeljenje da se za dve godine svi predsednici Opštinskih odbora kao i predsednik Partije biraju neposrednim glasanjem od strane partijskog članstva", saopšteno je iz DPS-a.
Kako se navodi, Predsedništvo je konstatovano da "Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnost".
U saopštenju se ističe i da samo jedna tako snažna partija, uz spremnost za saradnju sa svim političkim subjektima koji dele te vrednosti i ciljeve, može biti garant njihovog očuvanja i ostvarenja.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.