DA LI JE OVO RAZLOG TAJNOG SASTANKA MILA I KRIVOKAPIĆA? Isplivali novi detalji razgovora u Vili Gorica

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 21:17

DA LI JE OVO RAZLOG TAJNOG SASTANKA MILA I KRIVOKAPIĆA? Isplivali novi detalji razgovora u Vili Gorica

Danas je u Vili Gorica održan sastanak Mila Đukanovića, Alekse Bečića i Zdravka Krivokapića

Crna Gora će dobiti novog načelnika Generalštaba, a odluka o tome biće doneta do kraja ove nedelje na sednici Saveta za odbranu i bezbednost, objavilo je crnogorsko Ministarstvo odbrane.

Kako navode iz Ministarstva odbrane, danas je u Vili Gorica održan sastanak ministarke odbrane Olivere Injac sa članovima Saveta za odbranu i bezbednost - predsednikom Crne Gore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milom Đukanovićem, predsednikom Skupštine Aleksom Bečićem i predsednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem, a povodom rešavanja važnih pitanja za funkcionisanje Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore.

- Na sastanku su razmatrana brojna pitanja vezana za odluke koje su u nadležnosti Saveta za odbranu i bezbednost, a odnose se na postavljenja, unapređenja i razrešenja oficira Vojske, na dužnostima u Vojsci i Ministarstvu odbrane - navodi se u saopštenju.

Najvažnije pitanje, kako dodaju iz Ministarstva, bilo je imenovanje novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore.

- Ovim saopštenjem, Ministarstvo odbrane želi da informiše javnost o temama sastanka, a povodom dezinformacija koje su preneli pojedini mediji - zaključili su u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.