Abazović:Nudili mi 21 milion evra da ne rušim Đukanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020, 06:44

Abazović:Nudili mi 21 milion evra da ne rušim Đukanovića

Lider URA Dritan Abazović, koji je u novoj crnogorskoj vladi predložen za potpredsednika vlade najverovatnije za bezbednost, rekao je da mu je nuđen 21 milion evra da ne pravi koaliciju sa druge dve izborne liste s ciljem da sruši DPS Mila Đukanovića.

Abazović nije hteo da kaže ko mu je nudio taj novac.

Negirao je da je to bio Hajriz Brčvak, kako je to ranije tvrdio biznismen Miodrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Daka Davidović.

Tvrdi da je dobijao ponude sa svih strana i od "nekih klanova", ali nije želeo da kaže ko mu je i šta nudio.

"Istina je da sam dobijao ponude od nekih klanova. Ne želim da od sebe pravim žrtvu. Imam velike pritiske jer je ulog ogroman, koji smo dobili nakon izbora. Ali, ne osećam se nebezbedno", rekao je Abazović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poslanici: Istražiti ponudu Abazoviću da ne ruši Đukanovića

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2020

PODGORICA - Poslanici većine, ali i opozicije u crnogorskom parlamentu zatražili su danas da nadležni organi istraže izjavu predsednika URA Dritana Abazovića da mu je nuđen 21 milion evra da se ne prikloni strankama s ciljem rušenja s vlasti DPS Mila Ðukanovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.