Izvor: Blic, 08.Dec.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki povratak Gagija Jovanovića i “Kuguarsa”: Pogledajte premijerno spot za pesmu iz filma “4 Ruže”

Naš poznati glumac Dragan Jovanović Gagi je snimio pesmu od grupe “The Kuguars” i spot za numeru “Seti se”, jednu od upečatljivih tema iz filma “4 Ruže” Vasilija Nikitovića. Ekskluzivno objavljujemo spot kojim se Jovanović, koji glumi važnu rolu u ovom filmu vraća i na muzičku scenu. Radi se o novom aranžmanu pesme “Seti se”, a čiji je autor teksta, muzike i aranžmana Dragan Jovanović, a pesma je snimljena u produkciji Milana Stankovića (SevdahBaby).
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak "Kuguarsa": Snimili spot za pjesmu iz filma "4 Ruže"

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2019

Poznati glumac Dragan Jovanović Gagi je snimio pjesmu grupe "The Kuguars" i spot za numeru "Sjeti se", jednu od upečatljivih tema iz filma "4 Ruže" Vasilija Nikitovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.