VELIKI HENDIKEP ZA STANKOVIĆA PRED DERBI: Najbolji igrač Zvezde morao da NAPUSTI trening

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI HENDIKEP ZA STANKOVIĆA PRED DERBI: Najbolji igrač Zvezde morao da NAPUSTI trening

Problem za crveno-bele.

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na gostovanju Inđiji u 23. kolu Superlige Srbije i već su se okrenuli predstojećem, najvećem, izazovu u srpskom fudbalu - Večitom derbiju. Crveno-beli vredno treniraju kako bi spremno dočekali duel sa Partizanom koji je na programu u nedelju, ali šef stručnog štaba Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde Dejan Stanković ima glavobolju zbog kapitena Milana Borjana. Kanadski reprezentativac je morao da napusti jutarnji trening u četvrtak zbog temperature koju je dobio.

Jedan od najboljih pojedinaca crveno-belih je zbog bolesti poslat na kućno lečenje od strane stručnog štaba, a veliko je pitanje i da li će u petak trenirati sa saigračima. Ipak, očekuje se da će biti spreman za nedeljni 162. okršaj sa večitim rivalom koji se igra na stadionu "Rajko Mitić" od 18 časova.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, surpuga Milana Borjana.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.