Sin Dejana Stankovića briljira na golu Intera VIDEO

Izvor: B92, 04.Okt.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Dejana Stankovića briljira na golu Intera VIDEO

Filip Stanković, sin proslavljenog srpskog fudbalera Dejana Stankovića,sa velikim uspehom brani u mladom timu Intera.

Stanković junior iskazuje veliki potencijal i standardan je među stativama u ekipi iz Milana koja pruža sjajne rezultate.

U prilog tome govori i podatak da je selekcija nero-azura do 19 godina u minilom kolu Lige šampiona potukla Barselonu u gostima rezultatom 3:0.

Filip Stanković je u par navrata dobro intervenisao i tako u značajanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meri doprineo pobedi svig tima koji se učvrstio na prvom mestu na tabeli.

Treba istaći i da je Stanković sačuvao svoju mrežu i u prvom meču Lige šampiona protiv Slavije iz Praga koju je Inter savladao sa ubedljivih 4:0, pa je tako Inter jedina ekipa u Ligi šampiona bez primljenog gola u uvodna dva kola.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.