SVILA I KADIFA KOD BORJANOVIH: Detaljno zavirite u dom Milana i supruge! Nestvaran bazen, teretana, Snežanina izazovna izdanja - SAVRŠENSTVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 20:10

SVILA I KADIFA KOD BORJANOVIH: Detaljno zavirite u dom Milana i supruge! Nestvaran bazen, teretana, Snežanina izazovna izdanja - SAVRŠENSTVO (FOTO)

Golman Crvene zvezde sa suprugom i porodicom skrasio se u prestonici.

Otkad je stigao u Crvenu zvezdu, Milan Borjan je maestralnim odbranama zauvek obezbedio svoje mesto u srcima svih crveno-belih navijača. Dobrim partijana u evropskim takmičenjima iskusni čuvar mreže skrenuo je na sebe pažnju mnogim klubovima, ali je i pored ponuda koje su pristizale na Marakanu odlučio da nastavi da sa kapitenskom trakom na ruci predvodi tim Dejana Stankovića. Pored toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodica Borjan skućila se u Beogradu u kome je po svemu sudeći pronašla željen i potreban mir i svoju životnu oazu.

Snežana Borjan, supruga Zvezdinog golmana, neretko sa pratiocima na društvenim mrežama deli fotografije iz porodičnog doma, a sam izgled predivnog "gnezda" Borjanovih ostavlja bez daha. Kuća sa bazenom i do detalja uređenim dvorištem, divan enterijer koji je oplemenjen lepim, modernim nameštajem i pregršt detalja koji celom prostoru daju poseban pečat.

Pogledajte kako sve to izgleda u priloženoj galeriji:
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.