SVET u novom broju otkriva! FRKA između Milana Stankovića i Leontine na snimanju Pinkovih zvezdica!

Izvor: Svet, 21.Okt.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET u novom broju otkriva! FRKA između Milana Stankovića i Leontine na snimanju Pinkovih zvezdica!

Milan Stanković vratio se u žiri Pinkovih zvezdica i već je uspeo da izazove pometnju! Prošlog utorka snimanje je bilo zakazano za 13 sati, a Stanković je došao sa sat vremena zakašnjenja. Nadrndana “učiteljica” Leontina, kako je kolege iz žirija zovu, sedela je sve vreme u svojoj stolici i čekala da Milan dođe.
Kad se pojavio, nije propustila priliku da mu prebaci: “Je*ote, Milane, gde si do sada? Ja stvarno nemam nameru da te čekam cele godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << po dva sata, ništa se nisi promenio.”
MILAN JOJ JE ŽESTOKO ODGOVORIO, A ŠTA JOJ JE REKAO SAZNAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD JUČE!
Kupite SVET! ŠOKANTNO: Novak ponovo sa bivšom devojkom Ninom Seničar, Jelena preti RAZVODOM! Tajno pomirenje Sonje i Lukasa! OTKRIVAMO zašto Sloba ne može da se RAZVEDE!

SvetSvet
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.