Nema prepisivanja od Intera, ali Milan je ranjiv

Izvor: B92, 24.Feb.2021, 20:29

"Nema prepisivanja od Intera, ali Milan je ranjiv"

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je najavu pred revanš sa Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope.

Stanković, koji se vraća na "svoj" stadion San Siro, na kome je sa Interom osvojio sve što se moglo osvojiti, govorio je na konferenciji za medije.

U Beogradu je bilo 2:2, ali Stanković veruje u iznenađenje na kultnom stadionu.

"Jako se lepo osećam što sam na stadionu gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam proveo deceniju. Pre 10 godina nikada nisam mislio da bih mogao da se vratim na klupi Zvezde u ovakvom meču. Emocije su velike", rekao je Stanković i dodao:

"Kako kažu u Srbiji 'Kada te neko napadne, moraš da se odbraniš'. Nećemo lako prodati kožu. Sigurno se nećemo predati unapred. Neće biti lako, nismo kalkulisali ni pred prvu utakmicu. Znam kako smo izgledali na terenu, ne smemo da idemo ispod tog nivoa. Ako smo dali dva gola, potreban ti je jedan da bi prošao, ali opet svi znamo jačinu Milana. Moramo da budemo realni, ali niko ne može da nam oduzme nadu."

Stanković ima problema sa sastavom, ali veruje u dobar rezultat.

"Imamo 24 sata do utakmice, veliki sam optimista, ali neću reskirati ako ima problema. Imamo zamene, spremne koji igraju. "

Ipak, još jednom napominje da je tim Milana favorit.

"Stanujem 300 metara odavde, dosta emocija proveo sa Interom. Čudan je život kako se zatvaraju krugove. Ovo je nagrada za moje momke za svo poštenje i trud. Milan je dobra nagrada da se dokažeš protiv jakog tima, ovo je premija. Nemamo dobar rezultat, Milan je favorit i sa nulom može dalje."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.