Milan Stanković obukao monašku odoru, postao iskušenik u crnogorskom manastiru?

Izvor: Tracara.com, 05.Avg.2021, 09:52

Milan Stanković obukao monašku odoru, postao iskušenik u crnogorskom manastiru?

Milan Stanković odlučio je da svoj život promeni iz korena i postao je iskušenik manastira Podmaine u Budvi. Stanković je boravio u konaku ovog poznatog manastira, koji još zovu i Podostrog, s prijateljem, a vreme je koristio za učenje, čitanje molitvi, ali je i pomagao monasima oko imanja, stoke… „Videla sam ga nekoliko puta u manastiru. Jedva sam ga prepoznala jer je bio obučen kao monah, sav u crnom. Pustio je i kosu i bradu,“ ispričala je sagovornica jednog dnevnog lista >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << koja, kako kaže, često odlazi u ovaj manastir da bi pronašla mir. „Čula sam da se priprema za iskušenički, a kasnije, ako ne odustane u međuvremenu, i za monaški život. Kažu da je na dobrom putu jer ga sve zanima i odlučan je da istraje u tome,“  kaže ona. „Milan izgleda potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli. Ne farba više kosu, nema frizuru, šminku i sve ono po čemu je bio poznat svih ovih godina na javnoj sceni. Doživeo je potpuni preobražaj i nekako kao da je pronašao smisao života i duševni mir koji mu se odražava i na licu,“ rekla je sagovornica koja je insistirala na anonimnosti. Kako kaže, nije manastir Podmaine jedini u kojem je videla nekadašnjeg predstavnika Srbije na Evrosongu. Gotovo da nema manastira u Crnoj Gori u koji ovaj mladi Obrenovčanin nije kročio. „Videla sam ga i u budvanskom manastiru Stanjevići kada je dolazio mitropolit. Uživao je u službi i liturgiji,“ ispričala je sagovornica. The post Milan Stanković obukao monašku odoru, postao iskušenik u crnogorskom manastiru? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

MONAH OTKRIO SVE O BORAVKU MILANA STANKOVIĆA U MANASTIRU PODMAINE: "Došao je sa još jednim bratom u Hristu, to je bilo oko praznika Duhova"

Izvor: Blic, 06.Avg.2021, 09:34

Milan Stanković ipak nije postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, kako se šuškalo. Ovo tvrdi jedan od monaha pomenutog manastira nakon što je u medijima odjeknula vest da je pevač postao sabrat u ovom primorskom manastiru, kao i da planira da svetovni život i odeću zameni monaškom odorom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.