Milan Stanković napušta ‘Pinkove Zvezdice’: Menja ga poznati voditelj

Izvor: Tracara.com, 26.Sep.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković napušta ‘Pinkove Zvezdice’: Menja ga poznati voditelj

Uskoro će početi nova sezona muzičkog takmičenja Pinkove Zvezdice, pa su već najavljene velike promene. Postava žirija će se i u ovoj sezoni promeniti, i to zato što će jedan od omiljenog člana žirija napustiti svoju crvenu stolicu. Naime, kako pišu domaći mediji, Milan Stanković više neće biti deo ovog takmičenja za najmlađe. Tačan razlog njegovog odlaska nije poznat javnosti, ali se već zna ko će >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ga zameniti. Na njegovo mesto će sesti poznati voditelj i glumac Milan Kalinić, što je veliko iznenađenje jer su članovi žirija do sada uglavnom bili iskusni pevači i muzičari. Nova sezona muzičkog takmičenja je najavljeno za oktobar. A da li će se Stanković ponovo predomisliti i vratiti u voljeno takmičenje, ostaje nam da vidimo.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Stanković više neće biti deo “Pinkovih zvezdica” – ON dolazi umesto njega

Izvor: Story, 26.Sep.2018

Milan Stanković neće biti deo žirija u novoj sezoni “Pinkovih zvezdica”. Nova sezona muzičkog takmičenja za najmlađe “Pinkove zvezdice” počinje u oktobru, ali sa izmenama u žiriju. Naime, pevač više neće sedeti u crvenoj stolici. Na njegovo mesto dolazi, ni manje ni više, nego Milan...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.