Izvor: Press, 13.Jul.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN STANKOVIĆ: Imao sam NESREĆU da budem deo takmičenja Saše Popovića

Iako su ga "Zvezde Granda" vinule u svet šoubiznisa i donele mu neslućenu popularnost, Milan Stanković nema mnogo lepih reči za ovaj period svog života
Naime, u poslednjem intervjuu za "Alo", pevač poznat po kontroverzama je nimalo lepim rečima "počastio" produkciju Saše Popovića.
- Imao sam nesreću da se pojavim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na “Zvezdama Granda”, ali to što mogu da plivam u svakom žanru jeste moja prednost, od roka, popa, do hip-hopa i trepa. Kažem “nesreću”, jer mi je to takmičenje automatski dalo predznak narodnjaka, iako to nikada nisam suštinski bio. Meni kao umetniku je važna sloboda da se svakog puta drugačije izrazim.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.