MILAN STANKOVIC DOZIVEO PAKAO U AVIONU Let za Australiju krenuo po zlu

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN STANKOVIC DOZIVEO PAKAO U AVIONU Let za Australiju krenuo po zlu

Milan Stanković odlučio je da da sebi malo oduška, odloži sve obaveze i časti se putovanjem na dalekoj destinaciji.

Kako ima rođake u Australiji, dobro mu je došlo da ode kod njih u posetu ali i obiđe neke od znamenitosti u zemlji kengura. Zato je pomerio sve obaveze za mart, otkazao nastupe i kupio kartu za Brizbejn preko Abu Dabija.

Na put je krenuo prošlog četvrtka i sve je bilo savršeno do samog dolaska na krajnje odredište. Naime, pevač je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << problema stigao u Abu Dabi gde je preseo u avion zaBrizbejn. Međutim, umesto da leti još 14 sati koliko je potrebno od Emirata do Australije, put se odužio zbog kvara na takozvanom stajnom trapu, piše Star.

Tačnije, došlo je do problema sa točkovima koji treba da se aktiviraju prilikom sletanja, pa je avion kružio još sat vremena iznad Brizbejna! To inače nije veliki problem, ali svaka sitnica koja krene po zlu u avionu dovoljna je da se stvori panika među putnicima, pa je tako bilo i sa Stankovićem.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.