Velika glavobolja za Stankovića, ko će predvoditi napad Zvezde u Večitom derbiju?

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2020, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika glavobolja za Stankovića, ko će predvoditi napad Zvezde u Večitom derbiju?

Problem za "crveno-bele".

Crvenu zvezdu sutra očekuje derbi 22. kola Superlige Srbije, na domaćem terenu će u subotu od 18 časova dočekati Vojvodinu.

Dejan Stanković neće moći da računa na pomoć Ričmonda Boaćija koji je zadobio povredu protiv Čukaričkog kada je zamenjen u finišu susreta.

Ono što dodatno brine šefa struke "crveno-belih" jeste stanje napadača iz Gane koji je u ovom trenutku neizvestan za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Večiti derbi protiv Partizana koji se igra 1. marta.

Tomane je već od ranije povređen što u konkurenciju stavlja jedino Milana Pavkova koji će najverovatnije predvoditi napad protiv svog nekadašnjeg tima.

Nema sumnje da Stankovića čeka veliki izazov pred prvi trenerski derbi.

 
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.