Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 20:23

Stanković: Drago mi je zbog povratka Kataija

Strateg crveno-belih zadovoljan posle nove prvenstvene pobede

Crvena zvezda je rutinskom pobedom nad Proleterom (4:0) nastavila šampionsku trku i dopisala 21. superligaški trijumf u aktuelnoj sezoni. Nova tri boda došla su kao melem na ranu posle eliminacije iz Lige Evrope od Milana, ali i kao idealna uvertira u nove izazove od kojih crveno-bele naredni očekuje već u sredu protiv TSC, pa je jasan povod za zadovoljstvo Dejana Stankovića.

"Pričali smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je teško posle onakva dva meča protiv Milana i načina na koji smo ispali, ali ponovio sam dosta puta da ne može niko da ima veći motiv od nas. Znamo šta nam je cilj i ovs utakmica nam je bila veoma bitna. Prvo poluvreme smo odigrali fenomenalno, u jakom ritmu, u nastavku smo rotirali igrače, odmorili pojedince i pao je ritam. Pružili smo šansu igračima koji nisu mnogo igrali do sad. Drago mi je da se Aleksandar Katai vratio na pravi način, pogotkom. Bitno je da su svi igrači izašli na svojim nogama, da nije bilo povreda i okrećemo se novoj utakmici koja nas očekuje već u sredu", rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Branko Žigić, strateg gostiju, uprkos porazu nije imao zamerke na račun svojih izabranika.

"Čestitam Crvenoj zvezdi koja je apsolutno potvrdila ulogu favorita u ovoj utakmici. Drago mi je što su nas u Italiji predstavljali u lepom svetlu. Kad je današnja utakmica u pitanju smatram da nismo mnogo izgubili. Dobili smo neke nove mlade igrače, igrali smo sa sedam bonusa od kojih su dvojica debitanti.. Proleter treba da razmišlja o budućnosti i da šansu traži na domaćem terenu, a ne protiv Zvezde", rekao je trener Proletera..

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TEŠKO JE POSLE MILANA: Stanković zadovoljan pobedom, Mister govorio o Kataiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021

Još jedna rutinska pobeda crveno-belih...Crvena zvezda savladala je ubedljivo Proleter sa 4:0 (2:0) u utakmici 24. kola Superlige Srbije. Beogradski klub odigrao je još jedan meč u kojem je pokazao da je za klasu iznad rivala u nacionalnom šampionatu, a svoje utiske nakon meča izneo je trener crveno-belih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.