SVI U ŠOKU! Milan Stanković PROMENIO LIČNI OPIS! Ne liči na onog simpatičnog plavušana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 20:21

SVI U ŠOKU! Milan Stanković PROMENIO LIČNI OPIS! Ne liči na onog simpatičnog plavušana! (FOTO)

Neprepoznatljiv!

Milan Stanković se već dugo ne pojavljuje u javnosti, a u karijeri je napravio dužu pauzu.

Nije poznato da li se pevač za pauzu odlučio zbog situacije sa koronavirusom ili zato što se zasitio svim onim stvarima koji njegov posao nosi, tek on se oglasio na svom Instagram profilu i postavio novu fotku.

Svi su bili iznenađeni kada su videli novo Milanovo izdanje, s obzirom da pevač ne liči na onog simpatičnog plavušana, na kog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo navikli.

Mnogobrojni fanovi su se ukomentarima složili sa tim da je Milan menjao nešto na svom licu i uradio neke estetske korekcije, ali se pevač nije oglasio ovim povodom.

Milan je pustio i kosu, te definitivno izgleda dosta drugačije nego ranije, što možete videti na fotografiji u nastavku.

Objavu dijeli MILAN STANKOVIC (@milanstankovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.