Golišavi Milan Stanković: Pevač se skinuo na Instagramu

Izvor: Tracara.com, 13.Avg.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišavi Milan Stanković: Pevač se skinuo na Instagramu

Konačno izgleda onako kako želi (foto: instagram) Milan Stanković godinama je kuburio sa viškom kilograma, no izgleda da je tim problemima došao kraj.Pevač je, nakon iznenadne promene stajlinga pre određenog vremena, drastično smršao i krenuo u teretanu, a rezultat je vidljiv na novoj fotografiji koju je objavio na Instagramu. A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Aug 12, 2017 at 5:29am PDT Stanković se fotografisao u bazenu, sa naočarima na licu, a obožavateljke su u potpunosti odlepile za njim, nazivajući ga savršenim. “Kaže jedan citat: “Mnogo je važnije da budete savršeno svoji, nego savršeni”. Pa gospodo, gledajući u ovu sliku gledate oboje”, napisala je jedan obožavateljka.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Uživanje u bazenu: “Golišavi” Milan Stanković oduševio obožavateljke (foto)

Izvor: Story, 13.Avg.2017

Pevač Milan Stanković pre određenoog vremena iznenadio je svoje fanove promenom prepoznatljivog stajlinga. Međutim, to nije sve. Novi stil upotpunila je drastična promena u izgleda. Milan je drastično smršao, a koliko se posvetio svom novom izdanju govori i fotografija koju je objavio na Instagramu....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.