Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 10:15

Ukinuta presuda za pokušaj ubistva Beka

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je Aleksandar Zdravković osuđen na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva biznismena Milana Beka, saznaje "Politika".
Posle razmatranja žalbi koje su na presudu podnele stranke u postupku, drugostepeni sud je doneo odluku da suđenje Zdravkoviću, zbog bitnih povreda postupka, bude ponovljeno.
Odlukom Apelacionog suda, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pritvor u kojem se Zdravković nalazio četiri godine zamenjen je merom kućnog pritvora sa elektronskim nadzorom, piše Politika.
Prvostepenom presudom je utvrđeno da je Zdravković sa još jednom osobom doveo u opasnost život Beka i njegovog vozača i zbog toga ga je prvostepeni sud osudio za pokušaj ubistva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apelacioni sud ukinuo pritvor Zdravkoviću optuženom za pokušaj ubistva Milana Beka, određen mu kućni pritvor

Izvor: Blic, 10.Jul.2020

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Aleksandru Zdravkoviću, optuženom za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka 2014. godine i odredio mu kućni pritvor.

Nastavak na Blic...

Ukinuta presuda za pokušaj ubistva Milana Beka

Izvor: Danas, 10.Jul.2020

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je Aleksandar Zdravković osuđen na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva biznismena Milana Beka.

Nastavak na Danas...

Ukinuta presuda Zdravkoviću za pokušaj ubistva Beka

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2020

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je Aleksandar Zdravković bio osuđen na 10 godina zatvora za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka 2014. godine...Zdravkoviću je Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio mu kućni pritvor, a detalji još nisu poznati jer odluka suda još...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.