Uhapšena žena zbog pokušaja ubistva Milana Beka

Izvor: Mondo, 17.Jul.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena žena zbog pokušaja ubistva Milana Beka

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je počlicija uhapsila M.A. (31), osumnjičenu da je učestvovala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka.

Foto: Ilustracija MONDO/Mario Milojević

"Uhapšena je M.A. iz Beograda, 84-o godište za koju osnovano sumnjamo da je umešana u izvršenje ovog teškog krivičnog dela", rekao je Stefanović u televiziji Pink.

On je precizirao da policija sumnja da se DNK koja je otkrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na jednoj od čaura, poklapa sa DNK uhapšene M.A.

"Zato ćemo u narednim danima nastaviti, zajedno sa tužilaštvom, da intenzivno pratimo ovaj slučaj. Nadamo se da će ovo biti početak otkrivanja svega što se dešavalo u ovom slučaju", rekao je Stefanović.

On je pohvalio rad policajaca, za koje kaže da su u teškim uslovima došli do ovog važnog otkrića.

Beko je ranjen 14. novembra 2014. godine u pokušaju ubistva ispred njegove kuće u elitnom beogradskom naselju Senjak.

Biznismen je upucan dok je izlazio iz svog automobila.

Odmah posle atentata pojavile su se informacije da je u njega pucala ženska osoba. Mediji su tada javili i da kamere za nadzor nisu snimile pokušaj ubistva jer Beko firmi za obezbeđenje nije platio mesečnu uslugu.

Stefanović je nedavno je rekao da su učinjeni znatni pomaci u istrazi tog događaja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.