Uhapšena osumnjičena za napad na Milana Beka

Izvor: B92, 17.Jul.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena osumnjičena za napad na Milana Beka

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je uhapšena 31-godišnja ženska osoba osumnjičena da je umešana u pokušaj ubistva Milana Beka.

“Uhapšena je M.A. iz Beograda, rođena 1984. godine za koju osnovano sumnjamo da je umešana u izvršenje ovog teškog krivičnog dela“, rekao je Stefanović.

On je precizirao da policija sumnja da se DNK koja je otkrivena na jednoj od čaura, poklapa sa DNK uhapšene M.A.

"Zato ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u narednim danima nastaviti, zajedno sa tužilaštvom, da intenzivno pratimo ovaj slučaj. Nadamo se da će ovo biti početak otkrivanja svega što se dešavalo u ovom slučaju", rekao je Stefanović.

On je takođe pohvalio rad policajaca, za koje kaže da su u teškim uslovima došli do ovog važnog otkrića.

Biznismen Milan Beko teško je ranjen ispred svoje kuće na Senjaku 14. novembra prošle godine, a napadač je pobegao.

Beko je tada zadobio teške povrede, opasne po život i operisan je u Urgetnom centru u Beogradu. Na njega je pucano kada je dovezen kući s posla, dok je izlazio iz automobila.

Napadač je izašao iz obližnjeg žbunja i ispalio u Beka nekoliko hitaca, nakon čega se udaljio i pobegao u nepoznatom pravcu.

Vozač je u tom trenutku verovatno spasao Beka, jer je naglo krenuo u rikverc i sklonio ga s linije vatre. Istim vozilom je odmah odvezao Beka u Urgentni centar, gde je on odmah prebačen na operacioni sto.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Uhapšena jedna osoba zbog pokušaja ubistva Beka

Izvor: Blic, 17.Jul.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija uhapsila M.A, zbog sumnje da je učestvovala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka...Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.