Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2021, 22:56

Mesečni horoskop za oktobar 2021. godine

Oktobar 2021. će se pokazati kao jedan od najplodnijih jesenjih perioda. To je zbog činjenice da će veći deo meseca proći tokom rastućeg meseca. U ovom trenutku lunarni uticaj jača i možete računati na snabdevanje energijom od ovog nebeskog zaštitnika.
Uprkos tendenciji promene, nagle promene posla mogu negativno uticati na vaše radno raspoloženje. Ali, sa potrebnom pažnjom, stvoriće se povoljno okruženje za napredovanje u karijeri.
Horoskop ukazuje da će najuticajnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sazvežđa biti Devica, Jarac i Bik. Mesec će naizmenično i glatko prolaziti kroz njih tokom oktobra. Odgovornost, štedljivost, tačnost i posvećenost biće relevantni u svim aspektima života.
OVAN Ljubav Bračni život biće nestabilan i raspravu o finansijskim pitanjima treba rešiti sporazumno. Poslednja nedelja u mesecu neće biti skladna i morate da pravite kompromise radi partnerskih odnosa.
Sačekajte pre nego što planirate dete. Samci će biti u dilemi kada su ljubavni odnosi u pitanju. Važno je da morate doneti odluku. Ako je potrebno, možete potražiti pomoć porodice i prijatelja.
Posao Sjajni poslovni izgledi. Pozitivno poslovno okruženje i dobar odnos sa saradnicima i upravom će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Imaćete slobodno vreme za bavljenje društvenim i duhovnim aktivnostima. Profesionalne sposobnosti mogu se poboljšati dobrim programima obuke.
Zdravlje Horoskop Ovna predviđa sjajne izglede za zdravlje. Zvezdane pozicije su povoljne i nikakve hronične bolesti neće stvarati probleme. Dobro zdravlje čini vaš temperament divnim. Neophodno je da se pridržavate programa vežbanja da biste održali svoje blagostanje.
Svi strahovi horoskopskih znakova

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Jarac

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.