Mesečni horoskop za jun 2020. godine! Lav ima tajnog obožavaoca...

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2020, 11:41

Mesečni horoskop za jun 2020. godine! Lav ima tajnog obožavaoca...

Mesečni horoskop za jun 2020. godine! Lav ima tajnog obožavaoca, ali treba da pripazi ukoliko je u vezi. Rakovi će se tokom juna osetiti posebno iscrpljeno ukoliko su u vezi ili braku. Pogledajte šta očekuje vaš znak zodijaka.

OVAN

Tokom prvog letnjeg meseca, rođeni u znaku Ovna neće imati preterano sreće na polju kako karijere tako i finansija. Pre svega to se odnosi na one od kojih se očekuje da na svom radnom mestu budu inovativni i kreativni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << - Ovnovi će se tokom juna suočiti sa svojevrsnom stvaralačkom krizom, ostaće bez ideja, ali ne samo to - ostaće i bez volje i motivacije da se pokrenu. To može biti prepoznato, i loše ocenjeno kod njihovih nadređenih. Savet kojeg bi trebalo da se pridržavaju jeste taj da ni po koju cenu ne treba ulaziti u raspravu i konflikt, jer će svakako na kraju izvući deblji kraj. Ono što je takođe važno jeste da rođeni u znaku Ovna sve bitne i velike projekte, poslovne i privatne, odlože za neki drugi trenutak, kada im zvezde budu naklonjenije. Suzdržite se od krupnih investicija i troškova - povedite računa o svojim finansijama i pokušajte da uštedite što više.

I na ljubavnom planu treba da se strpite. Pre svega, vreme je da i vi napravite kompromis u ljubavnoj vezi, a ne da insistirate samo na svojoj strani medalje. Potrebno je da se strpite i da dopustite svom partneru da i on kaže šta mu smeta, ali i da to uvažite. Ukoliko ste slobodni, sada neće biti pogodan period za upoznavanje nekog sa kim biste mogli da ostvarite ozbiljnu vezu. Sa druge strane, tokom juna bi moglo da vas se smeši par flertova, i njih slobodno prihvatite, ali ne očekujte da se stvari tu dalje razvijaju.

I naposletku, kada je zdravlje u pitanju, savet je da odete na redovne lekarske preglede i da se malo više posvetite svom zdravlju. Zdrava ishrana i fizička aktivnost su nešto o čemu takođe treba da povedete računa.

BIK

Na poslovnom planu će kod Bikova stvari stajati dvojako. Sa jedne strane ćete pokazati ogromnu motivaciju i inicijativu da na sebe preuzmete dodatne obaveze, što će kod vaših nadređenih naići na odobrenje i pozitivnu ocenu. Međutim, kasnije tokom meseca bi moglo da dođe do toga da ste preopterećeni, i da jednostavno ne uspete da uradite sve ono što se od vas očekuje. Tada postoji opasnost od toga da krenete da otaljavate svoj posao, što neće naići na blagonaklonost nadređenih. Ono što bi bilo najbolje tokom juna da uradite jeste da ostanete fokusirani na projekte koji su već u toku, i da pokušate da ne preuzimate odgovornost za nove projekte, jer je velika šansa da tu nećete uspeti da date maksimum koji se od vas očekuje. Za one koju su već duže vreme nezadovoljni svojom pozicijom, platom, to će se nezadovoljstvo samo produbiti, ali ipak bi trebalo da se suzdržite od reagovanja. Ukoliko dobijete predlog da pređete na drugu poziciju, dobro razmislite o tome da li vam zaista odgovara pre nego što je prihvatite.

Na ljubavnom planu može biti turbulentno. Bikovi će tokom juna biti posebno eksplozivni i burno će i prenaglašeno reagovati na partnerovo ponašanje. Konflikti i svađe bi mogli da eskaliraju i do raskida u onim vezama u kojima postoje problemi i od ranije. Veze i brakovi koji su stabilni osim kratkotrajnih svađa, ne bi trebalo da imaju većih problema, kada je ovaj horoskopski znaku u pitanju. Još nešto o čemuBikovi takođe treba da povedu računa jeste da ne izgube povrenje voljene osobe. Slobodni Bikovi tokom meseca juna mogu da upoznaju nekog sa kim će poželeti avanturu. Može se desiti i da taj neko bude zauzet, i tu morate biti oprezni.

Zdravlje će rođene u ovom znaku dobro služiti.

BLIZANCI

Blizancima zvezde u junu idu na ruku kada je posao u pitanju. Vaša zalaganja će konačno biti prepoznata i smeši vam se unapređenje! Sada ćete polako privoditi kraju posao koji ste započeli tokom prethodnih meseca, i ono što je potrebno jeste da budete mudri. Pre svega, ne treba da odričite zasluge koje idu vama, pogotovo ako ste na liderskoj poziciji i vodite tim. Do izražaja će konačno doći i vaše organizacione sposobnosti. Ipak, postoji jedna zamka za rođene u znaku Blizanaca, koju je jaka važno da prepoznate i izbegnete. U junu sve radi u vašu korit, i zato je važno da vi sami sebe ne podmetnete nogu. Pokušajte da ne podlegnete pod uticaj perfekcionizma i ne dozvolite da se rasplinete i zadržavate na nebitnim detaljima. Fokusirajte se na suštinu i na cilj. Ne dozvolite da vas sporedne stvari zadržavaju na tom putu.

Na ljubavnom planu vam neće biti lako. I slobodne i zauzete Blizance će mučiti duhovi prošlosti i nerazjašnjeni odnosi. Najgore što možete da uradite jeste da se vratite u tu prošlost. Za vas je mesec jun u ovoj godini ključan i na polju posla i na polju jubavi, i zato je važno da ne vučete sebe unazad. Ne dozvolite da vas savladaju melanholija i depresivna osećanja. Setite se razloga zbog koji je nešto okončano. Ukoliko ste slobodni, velika je verovatnoća da ćete baš tokom junskih dana upoznati svoju srodnu dušu. Budite spremni za taj susret i oslobođeni stega prošlosti.

Provodite što više slobodnog vremena napolju na vazduhu.

 Savršeni talasi u kosi! Poznati frizer otkriva kako! (VIDEO)

RAK

Rođenima u znaku Raka će na poslovnom planu prekretnica biti sredina juna. Tokom prve polovine meseca pokušajte da ne izgubite sve živce, jer vam okolnosti baš i neće ići na ruku. Jednostavno, neće biti do vas, vama će biti vezane ruke, i nećete sasvim biti zadovoljni rezultatima koje ćete postizati. Ono što je važno jeste da ostanete skoncentrisani i da dozvolite onima koji su vam bliski i pouzdani u poslu da vam sugerišu koje rešenje može biti put ka prevazilaženju problema. Krucijalne odluke ne bi trebalo da donosite, kao što je navedeno, pre polovine meseca. Druga polovina juna je energetski mnogo povoljnija, i možete očekivati da ćete tada vrlo verovatno početi ostvarivati ciljeve kojima ste težili.

Svima je poznata trpeljivost rođenih u ovom znaku. Rakovi će se tokom juna osetiti posebno iscrpljeno ukoliko su u vezi ili braku u kojima već duže vreme stvari ne funkcionišu. Ono što je važno jeste da prestanete da zanemarujete sebe i da pokrenete stvari u smeru razgovora i razrešenja problema koji vas opterećuju. Takođe, budite iskreni i prema sebi - ukoliko je raskid jedino rešenje i to vam je već postalo kristalno jasno, nemojte bežati od istog. Slobodni Rakovi će po svemu sudeći ostati slobodni i tokom juna - ovo nije mesec kada bi mogli upoznati nekog ko će im biti značajan na ljubavnom planu.

Ukoliko se bavite sportom, čuvajte se povreda.

LAV

Lavovska gordost i potreba da druge imresionira bi mogli biti posebno problematični tokom meseca juna. Od zagledanosti u sebe, rođeni u ovom znaku bi mogli da imaju ozbiljne propuste u onome što se od njih na poslu očekuje. Ukoliko su se rođeni u ovom znaku nadali nekom unapređenju, a ne dobiju ga u onom momentu kada su to poželeli, mogu veoma da klonu motivacijom, što će se odmah prepoznati i u njihovom radu. Važno je da izbegnete tu zamku kada a priori mislite da stvari baš vama pripadaju, i da shvatite da morate da se potrudite oko istih. Baš mesec jun u tom smislu može biti plodonosan za vaše ambicije, ali zasluge neće doći same po sebi - morate pokazati sve svoje sposobnosti, a pre svega ostvariti rezultate koji se od vas očekuju.

Kada je ljubav u pitanju, rođeni u znaku Lava će imati tajne obožavaoce. Nemojte se iznenaditi ako neko krene da vam se udvara buketima cveća koji će stizati na vašu adresu. Iako će nemonovno laskati vašoj sujeti, pokušajte da zaista i date šansu novim poznanstvima pogotovo ukoliko ste slobodni. Zauzeti Lavovi treba da se pripaze kako ne bi prešli granicu koja vodi u nedozvoljeno, a sve to kako bi laskali svojoj sujeti. Takođe, ukoliko vam se neko dopadne i želite da sa njim ostvarite vezu, važno je da prestanete da se ponašate kao da ste stalno na pozornici i da se prikažete u svom pravom svetlu. Tek tako možete od početka graditi iskren odnos koji ima šansu da uspe.

Zdravlje će vas dobro služiti.

DEVICA

Tokom meseca juna Device će osetiti zamor, kako psihički tako i fizički. Osim toga, ono što za njih nije svojstveno jeste to da će na neki način izgubiti volju da istraju u onom što su naumile. Važno je da pronađete snagu i motivaciju i da ostanete fokusirane. Nemojte dozvoliti da klonete duhom, jer tako možete baciti niz vodu sav vaš trud tokom prethodnih meseci. Važno je da verujete u sebe i da pronađete načine da se tokom juna dodatno motivišete - pronađite načine da se napunite energijom, spavajte više, nemojte sebe zatrpavati dodatnim obavezama koje sada nisu primarne. Jednostavno, zadržite fokus na onom što vam je prioritet kako biste stvari uspešno priveli kraju. Znajte da će na samom kraju meseca stvari posebno ići na ruku osobama rođenim u ovom znaku, pogotovo kada je posao u pitanju.

Početkom meseca su moguće manje krize na ljubavnom polju, pogotovo ako ste dugo sa partnerom, ali brzo ćete ih prevazići i već sredinom meseca bi trebalo da zaplovite u mirnije vode bez svađa. Opustite se i nemojte da tražite dlaku u jajetu, jer znate da ćete je uvek naći. Jun je pravi trenutak da vaša veza ili brak budu ono što će vas pozitivno inspirisati da na drugim poljima ostvarujete maksimum. Takođe, ukoliko ste slobodni, tokom juna ne treba previše i pošto poto da se fokusirate na to da treba da upoznate tog nekog sa kim ćete ostvariti uspešnu ljubavnu vezu. Te stvari ne mogu na silu i moraju doći same po sebi.

Moguće su stomačne tegobe.

Kućni broj može biti izvor tuge! Jednom promenom prizvaćete sreću!

VAGA

Vagama će tokom juna biti promenljivo, ali naposletku možete očekivati vrlo povoljan ishod po vas, kako u poslovnom tako i u finansijskom smislu. Ono što treba da znate da će početak meseca biti veoma traljav i da se stvari neće odvijati u smeru u kom vi priželjkujete. Ali prvi mačići se u vodu bacaju. Treba da ostanete fokusirani i da se strpite do polovine meseca, kada će podela karata po vas biti veoma povoljna. Ono na šta treba posebno da obratite pažnju jesu poslovna partnerstva. Možete dobiti vrlo primamljivu ponudu i treba da je prihvatite, ali zapamtite - tek u drugoj polovini juna. U drugoj polovini meseca su moguća i unapređenja, kao i povišica kada je plata u pitanju. Ukoliko ste preduzetnik i imate svoj posao, povoljan je period da u posao uključite partnera koji želi da uloži znatnu sumu novca u vaš biznis. To je takođe nešto što biste mogli u ovom mesecu da očekujete. Sve u svemu, veoma povoljan period od sredine juna pa nadalje. Iskoristite ga.

Na ljubavnom planu su moguće radikalne promene - oni koji su nezadovoljni svojim odnosom sa partnerom bi mogli da preseku i da konačno okončaju svoju vezu. Ukoliko se i vi tako osećate, onda sada jeste pravi trenutak da učinite tako nešto. Ukoliko ste pak srećni u ljubavi, onda se tokom juna možda odlučite na zajednički život ili na brak,pa je i za takve odluke dobar period.

Zdravlje će vas služiti odlično!

ŠKORPIJA

Ko god se nađe u istom koloseku sa Škorpijama tokom meseca juna kada je posao u pitanju, teško će uspeti da održi taj tempo. Tokom prvog letnjeg meseca u godini Škorpije će pokazati neverovatnu snagu, izdržljivost, polet. Na sebe će preuzeti gomilu obaveza i sve će ih uspešno privesti kraju. Njihov uspeh će posebno biti primetan u drugoj polovini meseca. Ono u čemu će zvezde rođenima u ovom znaku posebno biti naklonjene jesu dogoročni planovi. Ukoliko ih imate i već ste zacrtali ciljeve koje želite da ostvarite u narednom periodu, sada je trenutak da krenete sa donošenjem odluka koje treba da vas približe ostvarivanju tih ciljeva. Pre svega jer će se svaka odluka koju donesete kasnije ispostaviti kao najbolja moguća. Budite hrabri i kada su finanijska ulaganja u pitanju, zvezde su na vašoj strani.

Kako će se Škorpije tokom juna provesti u ljubavi? Pa biće dosta obzirnije prema svojim partnerima tačnije njihovim željama, nego što je to ranije bio slučaj. Pre svega jer će im partner jasno staviti do znanja da im je potrebno više pažnje i da se oseća zanemareno. Tokom juna Škorpije bi na ljubavnom planu konačno trebalo da pokažu svoju pozitivnu stranu i da se sasvim posvete onima do kojih im je najviše stalo. Slobodne Škropije mogu da očekuju da će im se vratiti neko iz prošlosti, i tu treba da budu veoma oprezni pre nego što se upuste u nove-stare avanture.

Moguće učestale glavobolje.

STRELAC

Za Strelčeve bi mesec jun mogao biti pravi trenutak da počnu da razmišljaju o poslu koji će ih stvarno ispunjavati, pogotovo ukoliko to nisu učinili ranije. Ako ste se do sada vodili isključivo materijalnom dobiti, sada je vreme da to ostavite po strani, i da možda napravite zaokret u karijeri koji bi na vas uticao pozitivno u smislu motivacije i ličnog unapređenja. Zvezde bi vam ovde mogle biti naklonjene. Potrebno je da budete hrabri. Pravo je vreme da takođe upišete neke online kurseve koji bi vam u tome pomogli. Ukoliko ste želeli da učite neki strani jezik, sada je pravo vreme da otpočnete i sa tim. Ono što je ključno jeste da je sada pravi trenutak da počnete da ulažete u sebe, da osluškujete sebe, i to će vam se kasnije isplatiti.

Tokom meseca juna bi poslovni i ljubavni plan mogli malo da vam se izmešaju. Naime, vrlo je moguće da počne da vam se dopada, pa i da se zaljubite u nekog sa kim radite. Iako su tu stvari uvek komplikovane, ovog puta možda ipak ne bi trebalo da sasvim odbacujete mogućnost da sa tim nekim ostvarite emotivnu vezu, jer je sasvim moguće da su simpatije obostrane. Ono što je važno jeste da ne brzate ništa, i da ne pokazujete preveliku inicijativu sa svoje strane. Oslušnite kako stvari stoje kod tog nekog i sačekajte da prođe malo vremena. Jun nije dobar period da naglo srljate u nove ljubavne odnose, naročito kada su ovako komplikovani.

Spavajte više.

Horoskop za leto 2020. godine: Vodolija, Jarac, Riba!Mesečni ljubavni horoskop za jun 2020. godine!

JARAC

Početkom juna bi moglo kulminirati nezadovoljstvo koje se već duže vreme nagomilava. Mnogi rođeni u znaku Jarca već neko vreme nisu zadovoljni svojim poslom, platom i nešto bi da menjaju. Međutim, za to nikako nije bio povoljan period. Ono što je važno da znate jeste da će nakon tog mučnog početka meseca kada ćete se osećati bespomoćno, stvari konačno krenuti na bolje, naročito nakon 10. juna. Ono što je najvažnije jeste da ćete vi imati više energije, i da ćete smognuti snage da tražite izlaz. Pravo je vreme da se detaljno posvetite traženju novog posla, a krajem juna bi se moglo desiti da dobijete ponudu za posao preko poznanika koji će vas preporučiti. Važno je da se ne zalećete, ali isto tako i da ne oklevate previše.Generalno, sada su vam zvezde naklonjene po ovom pitanju.

Zvezde će biti na vašoj strani i kada je ljubav u pitanju. Potrebno je samo da se opustite i da ne tražite dlaku u jajetu. Konačno ćete izaći iz lošeg perioda i ukoliko ste slobodni, poželećete da upoznate nekog novog. Sve šanse su na vašoj strani da bi se tako nešto moglo i desiti. Ukoliko ste u dužoj vezi, nemojte se iznenaditi ukoliko vam partner predloži da živite zajedno ili čak ukoliko vas zaprosi! Mesec jun će biti dosta značajan i uspešan kada je ljubav u pitanju.

Obratite pažnju na probleme sa kožom.

VODOLIJA

Vodolijama ništa neće ići glatko kada je posao tokom meseca juna u pitanju. Poznato je da su rođeni u ovom znaku dosta slobodoumni i maštoviti i da im je teško da razmišljaju u kalupu. Ono što će biti ključan problem, naročito polovinom juna jeste komunikacija sa nadređenima. Kao da ćete govoriti različitim jezicima. Nailazićete ne neslaganja i na neodobravanje vaših ideja. Ono što je potrebno jeste da spustite loptu i da izbrojite do deset jer naposletku neće svet stati ako se neki vaš predlog ne usvoji. Treba da budete staloženi i da ništa od toga ne doživljavate lično. Pokušajte da budete što više diplomatični i dozvolite i drugima da iznesu svoje predloge i izlože argumente. Iako su možda u pitanju ideje koje vašem senzibilitetu nisu bliske, to ne znači da su one i loše. Na kraju, krajeva, to što vaša ideja nije prihvaćena, i dalje ne znači da vam je osporeno pravo na mišljenje. Sve u svemu, trudite se da tokom meseca juna unosite što manje emocija kada je posao u pitanju.

U ljubavnoj vezi će stvari stajati znatno bolje. Sa partnerom ćete zaploviti u romantičan i miran period. Sada je pravi trenutak da na primer otputujete negde tokom vikenda, i da se trudite da provodite što više kvalitetnog vremena sa voljenom osobom. Stare strasti će se probuditi i ako su vas u prethodnom periodu mučile neke sumnje, sada je vreme da ih otklonite.

Zdravlje će vam biti odlično!

RIBE

Kod Riba bi tokom juna mogao da dominira osećaj nezadovoljtstva, jer misle da niko ne vrednuje njihov trud. Rođeni u ovom znaku osetiće se potcenjeno, jer dobijaju zadatke od nadređenih koji nisu na njihovom nivou, i koje su oni odavno prevazišli. Ono što je u ovom slučaju srž problema jeste njihov povređen ego, i to sa pravom. Ribe bi tokom juna mogle biti nepravedno zanemarene u odnosu na neke druge kolege koje će naposletku pobrati njihove zasluge. Ono što je važno jeste da se na pravi način postavite - jasno stavite do znanja šta je ono što ste vi doprineli i da sasvim isključite emocije. Na kraju krajeva, to je samo posao, a način da najbolje pokažete vašu vrednost jeste da budete dosledni u svom profesionalizmu.

Kada je ljubav u pitanju, tu tek tokom juna nećete znati šta se dešava. Ono što je vrlo moguće jeste da ćete se vi osećati nesrećno i usamljeno, jer se vaš partner od vas distancirao. U drugoj polovini meseca je pogodan period da krajnje otvoreno razgovarate sa svojom voljenom osobom o svemu što vas tišti i da konačno pronađete kompromis u vezi sa svim nesuglasicama sa kojima ste se suočavali u prethodnom periodu. Slobodne Ribe mogu da upoznaju nekog krajem meseca sa kim će provesti neko vreme, ali su slabe mogućnosti da taj odnos ima potencijal za ozbiljnu vezu.

Nemojte da zanemarite ukoliko osećate neke zdravstvene tegobe, i javite se lekaru.

Numerologija: Izračunajte svoj broj Sunca i znaćete svoj put!
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Lav,   Horoskop za jun

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Mesečni horoskop za jun 2020

Izvor: Domino Magazin, 24.Maj.2020

Mesečni horoskop za jun 2020 je stigao. Tokom meseca juna ulaskom Sunca u znak Raka započinje i letnji solsticij. Pun Mesec u Strelcu donosi najavu burnog leta. Takođe tokom meseca dolazi nam i moćna konjukcija Jupitera i Plutona, piše astrotarot.eu. Mesečni horoskop za jun 2020 OVAN POSAO: Ceo...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.