Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Jarac, Vodolija i Ribe!

Izvor: Svet plus, 22.Jun.2020, 13:33

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Jarac, Vodolija i Ribe!

Jarac, Vodolija i Ribe! Mesečni horoskop za jul 2020. godine! Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima usluga, komunikacija, trgovine i saobraćaja, Kod Vodolija izlazi na videlo sve što su radili tajno, nešto starije Ribe će biti neodlučne da li da započnu novu vezu sa osobom koju su nedavno upoznale.

JARAC

POSAO

Poslovne prognoze >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za jul 2020.

Dragi Jarčevi,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Bićete u mogućnosti da realizujete jednu plodnu ideju koja vam može ubrzati i olakšati postizanje planiranih ciljeva. Najviše uspeha vas očekuje ako se bavite kreativnim poslovima kao što je dizajn ili ako se bavite oblastima zabave ili radite u javnom sektoru. Sa jednom osobom na višem poslovnom položaju od vašeg sklopićete novi ugovor i partnerstvo, što će vam doneti dobitke na dugoročnom planu. Saturn, vaš vladar vratiće se 2. jula retrogradno u vaš znak, što će od vas zahtevati da budete sistematičniji i da više vremena izdvojite za velike i dugoročne projekte, gde ćete nailaziti na otežane okolnosti. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti koristite pažljivo jer ćete biti opterećeni većom količinom odgovornosti. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom i usporavaće vas u postizanju planiranih rokova, što vam može doneti konflikte sa nadređenima i neslaganja sa jednim poslovnim partnerom. Nailazićete na pravne teškoće.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i olakšaće vam rešavanje spornih pitanja u odnosima sa poslovnim partnerima. Polako ćete početi da nadoknađujete ono što ste bili primorani da odložite u radu sa klijentima i u rešavanju pravnih aspekata vašeg posla. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Naći ćete se pod pritiskom nadređenih, klijenata i javnosti u vezi načina na koji obavljate prioritetne zadatke. Sa jednim poslovnim partnerom doći će do razilaska u interesima i moguć je raskid partnerstva. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, pa ćete imati dobar osećaj kako da ublažite i prevaziđete nastale teškoće. Ostvarićete napredak u započetim pregovorima.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima usluga, komunikacija, trgovine i saobraćaja. Tražiće se vaša veština prodaje i dobrog kontakta sa klijentima.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze

Ako ste u vezi:

Merkur koji prolazi kroz vaše polje ljubavi praviće retrogradnu konjunkciju sa Suncem i doneće vam neophodne promene u emotivnoj vezi koje će zahtevati od vas i voljene osobe da poklanjate više emocija i pažnje jedno drugom. Kvadrat sa Marsom u prvoj dekadi jula i doneće vam neslaganja sa partnerom u vezi raspodele kućnih i porodičnih obaveza.

Sunce će od sredine jula praviti opoziciju sa Jupiterom, a nakon toga i sa Plutonom i Saturnom, što će izazvati oprečne stavove između vas i voljene osobe koje se tiču međusobnih potreba u vašoj emotivnoj vezi. Partner će vršiti pritisak na vas i postavljaće se previše autoritativno i sebično. To možete da rešite otvorenošću na zajednički prihvatljiva rešenja.

Ako ste slobodni:

Više ćete se kretati u društvu i tu ćete primetiti nekoliko osoba koje će vam slati signale da im se dopadate i da su zainteresovani za bliže poznanstvo. U početku će vam jedna osoba delovati privlačno ali ćete otkriti da se oko malo stvari slažete i da niste jedno za drugo. Slično iskustvo ćete imati i sa drugim potencijalnim kandidatima za emotivnu vezu. Tek krajem jula će vam se pružiti mogućnosti za blizak odnos sa osobom koja vam se od ranije dopada ali je bila odsutna.

Nešto stariji Jarčevi će nailaziti na niz razočaranja jer će nailaziti na osobe koje će vam delovati privlačno ali nećete ostvariti zadovoljavajući kontakt. Susret sa osobom sa kojom ste ranije bili emotivno bliski uliće vam novu nadu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze

Zdravstvene prognoze za jul 2020.

Prijalo bi vam da slobodno vreme koristite za boravak u prirodi gde je vazduh čist. Ako ste u mogućnosti idite u planinske predele. Praktikujte svakodnevnu šetnju i rekreativne fizičke vežbe. U drugoj polovini jula ćete biti pojačano osetljivi na stres. Moguće su i kardiovaskularne smetnje i variranje krvnog pritiska, kao i bolovi u leđima, kolenima i krstima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su većinom baznog sastava. To su limun, mandarina, ananas, malina i lubenica od voća. Od voća jedite crni luk, crvenu papriku, kelerabu, šargarepu, brokoli i mladi grašak. Prijaće vam svež kukuruz uz ribu i morske alge. Izbegavajte slatkiše, hranu prženu na ulju, goveđe meso i alkoholna pića.

Mesečni horoskop - srećni brojevi

Važni brojevi za jul 2020.

6, 12, 17, 21, 23

 Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Rak, Lav i Devica!Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Ovan, Bik i Blizanac!Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!

VODOLIJA

POSAO

Drage Vodolije,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Vaše ideje kako da poboljšate radnu efikasnost i postižete planirane rokove na vreme, čak i nešto ranije od predviđenih rokova, pokazaće se delotvorne i doneće vam očekivane rezultate. Na polju usluga ćete biti u mogućnosti da pokrenete nešto novo, u čemu će vam od pomoći biti saradnja sa osobom na višem položaju od vašeg. Ako se bavite zanatskom delatnošću ili servisnim uslugama, kao i podrškom korisnicima usluga, očekuje vas više posla i poboljšaćete poverenje klijenata. Dobićete i nove klijente koji će biti zadovoljni vašim radom. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca. Više vremena i rada ćete trebati uložiti u deo poslova koji se obavljaju u pozadini jer će doći do sporijeg i otežanog odvijanja tog dela posla. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do teškoća u pregovorima oko važnih radnih zadataka. Nećete moći da se složite sa nadređenima, što će izazivati tenzije i konfliktne situacije.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i počećete da polako rešavate teškoće i zaostale obaveze na polju usluga. Poboljšaćete odnose i komunikaciju sa radnim kolegama. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Ozbiljnije teškoće u poslu doći će preko podmetanja od strane konkurencije, a nailazićete i na nekorektne postupke i spletke od strane osoba koje žele da se okoriste na vaš račun. Vaši nadređeni će vršiti pritiske i teretiti vas za greške za koje vi niste odgovorni. Neophodno je da budete spremni na kompromis. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za finansijske poteze i vaša zarada će se uvećati. Bićete na dobitku.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, komunikacija, usluga i u finansijskom sektoru. Imaćete i veću ponudu honorarnih poslova.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze

Ljubavne prognoze za jul 2020.

Ako ste u vezi:

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem na početku meseca pokrenuće rešavanje onoga u čemu niste mogli da se u ranijem periodu složite sa voljenom osobom. Imaćete ideje i inicijativu koje promene su vam potrebne kako bi vaš odnos mogao da funkcioniše skladnije. Vaš partner će se u mnogo čemu složiti sa vama i imaće predloge koji će vam odgovarati.

Opozicije koje će Sunce praviti od sredine jula sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice i izazvati krizu u vašem odnosu sa partnerom zbog izlaska na videlo nekih stvari koje ste vi i vaš partner jedno drugom radili iza leđa. Vaše međusobno poverenje će biti znatno poljuljano. Samo otvorenost na kompromis može ovo da reši.

Ako ste slobodni:

Počećete da se intenzivnije viđate sa osobom sa kojom delite mnoga zajednička interesovanja, a koju ste nedavno upoznali na jednoj zabavi. Uživaćete u temama o kojima ćete voditi razgovore i prijaće vam vedrina i smisao za humor vaše nove simpatije. Primetićete da između vas postoje i različiti stavovi i mišljenja o nekim temama ali vam to neće smetati, već će vas oboje podstaći da se više prilagodite jedno drugom. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu i bićete zadovoljni.

Nešto starije Vodolije će već u prvoj dekadi jula započeti slobodnu vezu bez većih obaveza sa osobom koju su upoznali preko društvenih mreža. Biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite jedno drugom ali ćete prevazići smetnje.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze

Zdravstvene prognoze za jul 2020.

Potrebno je da što više vremena provodite na čistom vazduhu u prvoj polovini jula kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Praktikujte svakodnevnu šetnju ili rekreativne vežbe u prirodi. U drugoj polovini jula bićete osetljivog zdravlja. Kontrolišite krvni pritisak i izbegavajte preterane fizičke napore. Više se odmarajte. Ne izlažite se jakom suncu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lake za probavu. Sveže povrće i voće uzimajte svakodnevno u većim količinama. Od voća će vam prijati lubenica, jabuka, dinja, avokado, maline, smokva i urma. Od povrća jedite mladi grašak, krompir, spanać i šargarepu. Od mesa pileće belo meso i ribu. Izbegavajte slatkiše i alkoholna pića.

Mesečni horoskop - srećni brojevi

Važni brojevi za jul 2020.

8, 14, 17, 20, 25

RIBE

POSAO

Poslovne prognoze za jul 2020.

Drage Ribe,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Vaše kreativne ideje koje ste predložili u okviru jednog projekta će se svideti vašim sagovornicima i ostvarićete napredak u organizaciji i planiranju priprema oko njihove realizacije. Pokrenućete i nešto novo u svom poslu gde ćete moći da koristite vaše veštine i da se bavite nečim što volite da radite i što će vam se odvijati sa lakoćom. Napredak i uspeh vas očekuju u oblastima zabave, ugostiteljstva i u berzanskim akcijama. Saturn će se 2. jula vratiti retrogradno u znak Jarca. U odnosima sa saradnicima doći će do otežanog odvijanja zajedničkih radnih zadataka, što će od vas zahtevati više vremena i strpljenja. Teškoće će izazivati nepovoljne okolnosti. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom i činiće vas ishitrenim i sklonim ulascima u poslovne i finansijske rizike, što bi vam moglo doneti konflikte sa nadređenim osobama, kao i finansijske gubitke. Nedostajaće vam potrebna sredstva za prioritetne planove i bićete neorganizovani.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i biće vam lakše da se organizujete oko kreativnih projekata koji su bili u zastoju u prethodnom periodu. Trigon Sunca sa Neptunom doneće vam veliki uspeh ako se bavite dizajnom, zabavom ili radom u medijima. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Nailazićete na suprotstavljene interese u odnosima sa saradnicima i na teškoće u poslovanju sa raznim društvenim institucijama. Ovo može dovesti do prekida jedne ili više dragocenih i dugoročnih saradničkih odnosa. Kako će Jupiter 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, uspećete da ublažite nastale teškoće jer ćete imati dobar osećaj kako da dođete do kompromisnog rešenja.

Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima menadžmenta, zabave, komunikacija i u administraciji. Najviše ponuda imaćete za honorarne poslove.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze

Ljubavne prognoze za jul 2020.

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će na početku jula praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Unećete promene koje su vam neophodne kako bi vaš odnos sa partnerom bio skladniji i kako biste oboje bili zadovoljni. Imaćete plodne ideje kako da brže i lakše ostvarujete zajedničke ciljeve. Provodićete više vremena zajedno i poboljšaćete komunikaciju. Merkur će 12. jula krenuti direktno što će vam omogućiti da prevaziđete nesporazume koje ste imali u prethodnom periodu i imaćete više vremena za zajedničku zabavu i razmenu osećanja i nežnosti. Promenljivi aspekti Merkura krajem meseca doneće vam inicijativu ali i sklonost prepirkama jer ćete imati suprotne potrebe od partnerovih u vezi druženja i zabave.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja je po prirodi vedrog duha, komunikativna i puna informacija o raznim stvarima koje se većim delom uklapaju u vaša interesovanja. Više ćete izlaziti i družiti se, što će vam omogućiti da češće viđate tu osobu i da se bliže upoznate. Probudiće u vama osećanja, a primetićete da postoji obostrana privlačnost. Isto tako, shvatićete krajem meseca da između vas

Nešto starije Ribe će biti neodlučne da li da započnu novu vezu sa osobom koju su nedavno upoznale i koja im deluje privlačno ili da se pomire sa bivšim partnerom koji će želeti pomirenje. Veće sanse daćete bivšem partneru.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze

Tokom jula ćete biti pojačano osetljivi na stres što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Isto tako, bićete vam osetljiv želudac. Moguće su povremene glavobolje, posebno kada je nagla promena vremenskih prilika. Kontrolišite krvni pritisak i izbegavajte

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako probavljivih namirnica. Svakodnevno uzimajte povrće koje ćete prethodno kraće kuvati na pari. To su krompir, brokoli, tikvice i spanać. Uzimajte i kuvani pirinač, kao i proso i heljdu. Od mesa jedite pileće belo meso, a od ribe oslić i brancin. Od voća jedite borovnice i maline. Izbegavajte hranu pečenu na ulju.

Mesečni horoskop - srećni brojevi

Važni brojevi za jul 2020.

4, 9, 11, 18, 22
Pogledaj vesti o: Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.