Izvor: Luftika.rs, 24.Okt.2020, 17:00

Mesečni horoskop za novembar 2020. godine

Ovan neispavan, Bik servilan, Blizanci očekuju novac, Rak pred novom ljubavi, Lav popravlja finansije, Devica sumnja u partnera, Vaga mnogo troši, Škorpija se nada unapređenju, Strelac ima problem s nesanicom, Jarac čeka novac, Vodolija u sukobu s partnerom, a Ribesklone skandalima.
Pred vama je mesečni horoskop za novembar 2020. godine.
Ovan Posao Vi ste jedan od onih horoskopskih znakova koji već dugo trpe ogroman pritisak, s obzirom na to da da je veliki broj planeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u napetom aspektu sa vašim Suncem I na sve to, Mars je već dugo krstati vašim poljem ličnosti, retrogradan je, do četrnaestog novembra, kada okreće u direktan hod.
Iako ste na izmaku snage I živaca, dobro se držite I tako će biti I u narednim nedeljama.
Kontrolišete svoj temperament, zauzdavate se I to je najbolji stav koji sada možete zauzeti. Pred vama je kulminacija kada je posao u pitanju, sa svih strana stižu pozivi I želećete svima posvetiti dovoljno pažnje. Ovnovi koji su u potrazi za poslom, sada imaju sreće na ovom polju.
Ljubav Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se popravlja. Partnerstvo je opuštenija, intimnija teritorija na kojoj možete pokazati emocije ali I agresiju, međutim, planeta ljubavi prolazi ovim poljem I sada ste skloni balansu I harmoniji. Umorili ste se od prepirki I prija vam pažnja voljene osobe.
Slobodni pripadnici vašeg znaka će uz pomoć Venere u Vagi ali I uz dozu strpljenja, imati priliku da uplove u vezu, koja na samom početku trpi izazove. Od vas zavisi kako će se priča odvijati u budućnosti.
Zdravlje Na polju zdravlja, prisutna je neispavanost, tu je I umor I pad koncentracije. Čuvajte se povreda.
Nedeljni horoskop od 26. oktobra do 1. novembra 2020. godine

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.