Mesečni horoskop za NOVEMBAR: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2020, 15:01

Mesečni horoskop za NOVEMBAR: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Mesečni horoskop za novembr 2020. godine! Ovan mora obratiti pažnju na hormone, bešiku, bubrege... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u mesecu novembru.

OVAN

POSAO: Novac vam je bitan, a posebno možete imati sreće od 3. novembra, kada se pravi lep aspekat sa Saturnom, pa ćete neke zaostale dugove platiti i vama će se sigurno otvoriti mogućnost da zaradite na neki lepši, lakši, kreativniji način. Te aspekte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svakako je važno da iskoriste svi pripadnici ovog sazvežđa jer ćete imati naporan radan mesec sa puno energetskog trošenja, sastanaka u firmi sa nadređenima ili, ako ste vlasnik, sa radnicima, što svakako neće biti lako. Druga polovina meseca je sa dobrim aspektima Jupitera i sigurno je da ćete napraviti dobar posao sa Strelcem, Vodolijom ili Bikom. Oni su ovde prikazani kao potrebni savetnici. Vi ste rečiti, imate jak glas, pa morate da pazite kada pregovarate: da ne krenete da vičete previše kako ne biste zaplašili saradnike. Ovnovi koji traže posao moraće da se okrenenu jednom prijatelju iz znaka Škorpije koji može da im pomogne ili ih privremeno zaposli.

LJUBAV: Vladar znaka Ovan je Mars, a on se upravo nalazi u znaku Vage – ljubavi i braka, pa su izvesna zaljubljivanja, pre svega za mlade pripadnike ovog znaka. Ovnovi srednjih godina koji traže ljubav mogu je pronaći na nekom skupu, sastanku ili svadbi, proslavi prijatelja. Ako ste u braku, onda očekujte više pažnje i ljubavi od partnera, možda ćete i neki poklon dobiti.

ZDRAVLJE: Morate obratiti pažnju na hormone, bešiku, bubrege. Možete patiti od urinarne infekcije pa se svakako savetuju prirodni čajevi brusnice i aronije, uvin čak, koji je odličan detoks, a najviše obratite pažnju na toplotu u prostoriji u kojoj radite ili spavate.

BIK

POSAO: Zanimljiv period za Bikove, posebno dinamičan, mnogo posla i putovanja obeležiće ovaj novembar. Nemojte se začuditi ako morate da selite svoju staru kancelariju sa prvog sprata na drugi, to će vam teže pasti nego da se uputite u neku daleku destinaciju. Potrebna su vam priznanja, spremni ste sve da uradite kako biste imali nagradu ili postali vođa tima. Možda ćete raditi neki humatinarni posao, okupiti veliku grupu ljudi oko sebe. Novac vam stiže iznenada i moraćete da se dobro organizujete kako biste uložili u prave stvari, vrednosti koje vam mogu doneti profit. Bikovi koji se bave maloprodajom imaju put u periodu od 10. do 16. novembra i mogu da profitiraju. Ukoliko radite poslove koji su vezani za prava, sudstvo, nekretnine, očekujte razrešenje neke dugogodišnje situacije. Krajem meseca možete da očekujete i kupovinu kuće ili stana.

LJUBAV: Do desetog u mesecu možete biti prazni bez ljubavi ili usamljeni. Osećaj samoće nije vam stran, ali i vi ste čudan tip, tražite ponekad previše. Morate da sredite emocije, posebno sredinom meseca, jer postoji loš aspekat koji vas može dovesti do svađe sa partnerom sa kojim i niste faktički započeli ništa. Stabilizujte bes i gnev u sebi jer ste skloni naglim ispadima. Iako će možda avantura koja sledi izgledati nebitno za vaš emotivni život, krajem meseca to može da se razvije u neočekivano pravu ljubav. Bik u braku mora da poboljša odnos sa partnerom, bar u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Skloni ste povredama. Možda ćete popravljati nešto u kući ili raditi posao sa mašinama. Pazite da se ne sapletete i ne padnete, ozledite. Ukoliko ste kancelarijski tip, onda se okrenite pojačavanju imuniteta, jer ste skloni upalama, posebno grla, pluća ili ušiju koje mogu biti jako bolne.
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Mesečni horoskop za NOVEMBAR: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2020

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Mesečni horoskop za novembr 2020. godine! Lav ljubav traži u komšiluku ili okruženju.. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u mesecu novembru...LAV..POSAO: Razmišljate da se osamite i krenete da radite posao koji je samo vama poznat. Mars u trećem polju komunikacija...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.