Mesečni horoshop za avgust 2019. godine!

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoshop za avgust 2019. godine!

Nekima će ovaj mesec prijati, a neki će ga dočekati nespremno. Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš mesečni horoskop za avgust 2019. godine koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Ovan 21.3.- 20.4.

Posle interesantnog avgusta sledi jedan manje interesantan septembar. Nemojte “trčati pred rudu” i donositi prevremene zaključke. Ugledajte se na svoju okolinu.

LJUBAV

Prve dve nedelje septembra predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jedan nedefinisan period na polju ljubavi, bilo da ste slobodni predstavnik znaka, ili ne. Ovnovi koji su u vezi uglavnom će se baviti pitanjima iz praktične sfere života, zapostavljajući odnos sa partnerom, dok će pojedine, pak, mučiti sumnje u iskrenost i odanost voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, prvu polovinu septembra provešćete pitajući se da li je osoba koja vas je u prošlom mesecu zaintrigirala dobar izbor za vas. Nakon što Venera 14. u mesecu bude prešla u Vagu, možete očekivati pomak na emotivnom planu. Zauzeti će polako, ali sigurno uspostavljati stabilnost u odnosu sa partnerom, prevazilazeći barem neke od prepreka koje su im prethodno zadavale probleme. Slobodni će posle dugo premišljanja pružiti novu šansu svojoj simpatiji, ali istinsko zadovoljstvo ljubavnim životom zavisiće prevashodno od visine njihovih očekivanja na tu temu.

POSAO

Tokom prve dekade septembra sve svoje poslovne obaveze uspevaćete da ispunite bez većih napora i na način na kakav želite. Bićete vrlo vredni i dobro organizovani, pa su šanse da se susretnete sa određenim neprilikama svedene na minimum. Sredinom meseca moraćete da budete pažljiviji kada je o finansijama reč. Ovaj period neće biti povoljan za velika ulaganja, niti za započinjanje novih krupnih projekata. Kraj meseca vam obećava bolju situaciju na materijalnom planu. Ukoliko i zapadnete u dugove u međuvremenu, budite sigurni da ćete se u poslednjoj nedelji septembra izboriti sa njima.

ZDRAVLJE

Na zdravstvenom planu, tokom septembra nećete biti suočeni ni sa kakvim neugodnostima. Bićete fizički aktivni, energični i raspolagaćete sa velikom količinom snage. Pojedini bi samo morali da pripaze na liniju, pogotovu tokom druge i treće dekade meseca.

Bik 21.4.-21.5.

Ovaj mesec će vam uglavnom prijati. Osećaćete se kao “svoj na svome” veći deo perioda, međutim, poneki izazov sa kojim se budete susreli postaraće se da se ne razmazite i ne ulenjite u potpunosti.

LJUBAV

Tokom prve polovine septembra zauzeti Bikovi želeće da što više svog slobodnog vremena provode u društvu voljene osobe. Ovo je period u kojem možete očekivati produbljivanje osećanja i jačanje bliskosti u vašem odnosu sa partnerom. Istovremeno, slobodni predstavnici znaka imaće barem jednu priliku, ako ne i dve, da začine svoj ljubavni život, posebno u danima oko 7. septembra kada Venera bude gradila trigon sa Plutonom. Druga polovina meseca biće nešto mirnija, ali ne i dosadna. Zauzeti će nastaviti da se bave svojim emotivnim odnosom, ali će se ovog puta više fokusirati na okolne stavke koje utiču na kvalitet njihove veze. Oni koji su slobodni, ljubav će staviti u drugi plan, međutim, povremeno će nalaziti vremena za jednog upornog udvarača kome, čini se, neće lako uspeti da nađu manu.

POSAO

Prva dekada septembra može vam doneti neslućene mogućnosti ukoliko se budete okuražili da se uključite u jedan veliki i unosan, ali takođe, vrlo zahtevan poslovni projekat. Od druge polovine meseca trebalo bi da se više fokusirate na detalje. U ovom periodu poradite na onim segmentima svog poslovanja za koje ste svesni da već izvesno vreme ne funkcionišu najbolje. Ukoliko budete strpljivi, brzo ćete pronaći adekvatno rešenje. Treća dekada septembra biće nepovoljna u finansijskom smislu. Trudite se da troškove koji nisu neophodni svedete na minimum.

ZDRAVLJE

Tokom septembra jedino na šta treba da pripazite jeste vaša ishrana. Nekako pokušajte da odolite slatkišima i drugim ne tako zdravim namirnicama koje, ne samo da prete da pokvare vašu liniju, već mogu učiniti da se osećate tromo i bez energije.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Tokom septembra može se desiti da će vam nedostajati malo više pozitivnog upliva koji običavate da tražite u spoljnem svetu. Sada ćete naučiti nešto što u prethodnom mesecu niste mogli.

LJUBAV

Do kraja prve dekade septembra slobodni Blizanci biće isuviše stidljivi i nedovoljno aktivni da bi mogli da očekuju bitniji pomak na planu ljubavi. Ipak, nećete prestajati da razmišljate o jednoj osobi. Sa druge strane, zauzeti predstavnici znaka biće više fokusirani na prošlost, odnosno, lepe uspomene, nego što će činiti nešto konkretno po pitanju trenutne atmosfere u svom emotivnom odnosu sa partnerom. Tokom druge dekade meseca, situacija će se značajno promeniti. Slobodni će biti spremni da iniciraju susret sa svojom simpatijom, dok će se nekima ukazati prilika za novo i lepo poznanstvo, naročito u danima oko 13. septembra kada Merkur i Venera budu formirali konjukciju. Zauzeti Blizanci će takođe “živnuti”. Druge dve dekade meseca nose vam više uzbuđenja i strasti u kontaktu sa partnerom, mada računajte da ovaj period neće proći i bez ponekog nesporazuma. Bez obzira na vaš emotivni status, poslednji dani septembra postaraće se da vam ljubavna sfera života bude i ostane u prvom planu još izvesno vreme.

POSAO

U prve dve nedelje perioda do izražaja će doći vaš smisao za praktično. Primetno je i da ćete biti manje nestrplivi u izvršavanju svojih radnih obaveza i da ćete biti vešti kada je reč o detaljima. Od sredine meseca mogu vas negativno iznenaditi događaji na polju finansija. Mnogo toga neće ići po planu i od vas će se zahtevati da neke predviđene akcije odložite do daljnjeg. Ipak, kako se septembar bude približavao svom kraju, postepeno ćete pronalaziti rešenja za ove probleme. Tokom treće dekade meseca, trudite se i da u poslu budete što samostalniji. Čini se da sve što jednim delom bude zavisilo od tuđeg zalaganja preti da se izjalovi.

ZDRAVLJE

U septembru ćete biti nešto osetljivijeg zdravlja. S obzirom da će vaš imunitet biti u padu, pokušajte da se ne iscrpljujete previše ni na fizičkom, ni na psihičkom nivou. Obezbediti sebi dovoljno sati odmora preko dana i noći i kroz ishranu unosite više vitamina i tečnosti.

Rak 22.6. - 22.7.

Septembar će vam prijati. Biće malo čudan mesec za vaš ukus, ali shvatićete ga kao osveženje. Posebno će vas iznenaditi to koliko ćete biti mirni i, uslovno rečeno, pomirljivi.

LJUBAV

Iako to nije karakteristično za vas, čini se da ćete, ukoliko ste slobodni, tokom cele prve dekade septembra biti raspoloženiji za kratke avanture, nego ozbiljnije emotivne odnose. Uživaćete u igrama zavođenja, flertu i novim poznanstvima. Za to vreme, zauzeti Rakovi će se odlično zabavljati u partnerovom društvu. Vaša komunikacija odvijaće se na visokom nivou, a sklad na verbalnom odraziće se pozitivno i na fizički aspekt vaše veze. Od sredine septembra, a naročito od 18. u mesecu kada Saturn bude krenuo direktno, malo ćete se uozbiljiti. Slobodni će početi da tragaju za trajnim ispunjenjem na emotivnom planu, dok će oni koji su u vezi sada više pažnje obraćati na ona kompleksnija i još uvek nerešena pitanja koja se tiču njihovog odnosa sa voljenom osobom, a koja su dosad stavljali “pod tepih”. Poslednji dani septembra nose smenu tenzije i harmonije, bilo da ste zauzeti, ili ne.

POSAO

U prvoj dekadi septembra bićete u prilici da poboljšate odnos sa svojim bližim saradnicima. Moguće je da su neki od njih bili narušeni tokom prethodnog perioda, što se negativno odrazilo ne samo na atmosferu na radnom mestu, već i na vašu produktivnost, međutim, sada ćete imati šansu da povratite njihovu naklonost, kao i da steknete potrebnu podršku kako biste lakše i brže obavili svoje predviđene obaveze. U nastavku meseca, a posebno od sredine druge dekade, bićete naročito odgovorni i vredni. U tom periodu uspešno ćete se izboriti sa svim poslovnim izazovima, a neki od vas će na osnovu toga do kraja septembra doći u situaciju da ugovore nove saradnje i uključe se u nove projekte.

ZDRAVLJE

Tokom septembra vaše zdravlje biće promenljivo. Čas ćete se osećati dobro, čas ćete imati utisak kao da vam nešto oduzima energiju, odnosno, bićete umorni i onda kada ne budete bili izloženi nikakvim naporima. Kako biste podigli imunitet preduzmite preporučene preventivne mere.

Lav 23.7.- 22.8.

U ovaj mesec krenućete sa žarom i entuzijazmom, ali ćete ove stavke negde usput izgubiti. Ipak, to ne znači da nećete biti zadovoljni postignutim. Samo ćete iz drugačije perspektive posmatrati svoje podvige.

LJUBAV

Tokom prve polovine septembra, malo bolje će se osećati oni Lavovi koji su u vezi. Akcenat će biti na strasti, bliskosti i otvorenom ispoljavanju toplih emocija. Slobodni predstavnici znaka biće željni uspeha u zavođenju, međutim, kako im se učini da su osobu koja ih interesuje osvojili, okolnosti će se namestiti tako da ih demantuju. Od sredine septembra, zauzetima će se malo promeniti prioriteti. Izlasci sa prijateljima zanimaće ih više nego da svako slobodno vreme provode u društvu voljene osobe. Ipak, kako se mesec bude bližio kraju, potreba za emotivnim pripadanjem ponovo će se javiti, što će se pozitivno odraziti na atmosferu u njihovoj vezi. Sekstil Venere i Jupitera 29. septembra, obećava ispunjenje vaših želja na ljubavnom planu, pa će tako i slobodni među vama početi da “ubiraju plodove” svojih zalaganja sa početka perioda.

POSAO

Prva dekada meseca biće povoljna za razrađivanje poslovne strategije kojom ćete se voditi, kako u ovom, tako i u narednim mesecima. Neki od vas naći će se u prilici da ostvare bolju poziciju na svom trenutnom zaposlenju već početkom septembra, dok će drugi ovaj period iskoristiti za povlačenje hrabrih poteza koji će im doneti napredak u karijeri u budućnosti. Od sredine meseca bićete vrlo zauzeti. Pojaviće se niz novih obaveza koje ćete vi, međutim, sa zadovoljstvom ispunjavati. Ipak, treća dekada će retko kom Lavu biti naklonjena. Nailazićete na prepreke i na onim mestima na kojima vam se ranije to nije dešavalo. Od vas će se zahtevati strpljenje i spremnost da primenite poneko alternativno rešenje.

ZDRAVLJE

U prvoj polovini septembra nećete se susresti sa neugodnostima na polju zdravlja. Bićete fizički aktivni i puni energije. Međutim, tokom druge polovine meseca bićete sve umorniji. U ovom periodu biće od velike važnosti da sebi obezbedite dovoljnu količinu sna.

Devica 23.8. - 22.9.

Ovaj mesec će vas dočekati nespremne , ili će se barem vama tako činiti. Kada se bude približavao kraju, promenićete mišljenje. A kada promenite mišljenje zauzećete drugačiji stav i prema onom koji sledi.

LJUBAV

Tokom prve polovine septembra, čini se da će svi pogledi biti uprti u vas, a vi nećete znati šta da radite sa tolikom količinom pažnje. Ukoliko ste zauzeti, očekujte da vam se partner maksimalno posveti, ali i da se nađete “na meti” nekog novog udvarača. Slobodni će imati nekoliko prilika za ulazak u vezu, ali će se na ovaj korak ipak teško odlučiti. Prosto, bićete vrlo nepoverljivi prema osobama sa kojima budete dolazili u kontakt. Međutim, kada 18. septembra Saturn bude krenuo direktno, shvatićete da ćete pogrešiti ukoliko jednoj osobi ne date šansu. Ostatak meseca obećava zadovoljstvo ljubavnim planom, ali samo ukoliko budete bili spremni da činite kompromise i malo se opustite. Zauzeti će poslednju dekadu septembra provesti u nedoumici. Konstantno ćete se susretati sa jednim “upornim” problemom u kontaktu sa partnerom za koji, verovatno, nećete do kraja meseca uspeti da nađete adekvatno rešenje.

POSAO

Prva dekada septembra biće posebno naklonjena Devicama koje sarađuju sa inostranim partnerima. Bićete uključeni u jedan veliki i unosan projekat koji će se svakako ubrzo pozitivno odraziti i na vaše finansije. Sredinom meseca neki od vas susrešće se sa nepravilnostima u radu sa jednim od kolega. Radiće se osobi u koju nećete moći da se pouzdate kad vam je najpotrebnije, pa vas tako, određene štetne posledice neće zaobići. U nastavku meseca, a posebno u poslednjoj nedelji perioda, iako ćete se i dalje susretati sa neprijatnostima koje će vas donekle ometati i negativno uticati na vašu efikasnost, jedan veći problem, uspećete da prevaziđete. Kraj septembra takođe će vam biti naklonjen po pitanju finansija, čime god da se bavite.

ZDRAVLJE

U ovih mesec dana moći ćete da se pohvalite dobrim zdravljem. Za početak, bićete u odličnoj fizičkoj kondiciji, a u skladu sa tim, prijaće vam svaki oblik rekreacije. Takođe ćete puno vremena provoditi na otvorenom prostoru, ali i izbegavati gradsku gužvu.

Vaga 23.9. - 22.10.

Vama će biti baš lepo. Šteta što ćete to shvatiti sa zakašnjenjem, pa ćete biti prinuđeni da “premotavate film” u glavi kako biste nekako nadoknadili manjak uživanja u trenutku. Nije da nećete uživati, samo ćete biti malo stidljivi, pa malo sumnjičavi, pa malo “dozirani”. Sad znate gde ćete pogrešiti, pa nemojte. Dakle, radite, a posle, umesto da razmišljate, opet radite.

LJUBAV

Prva polovina avgusta većini Vaga, bez obzira na njihov važeći emotivni status, donosi pregršt zanimljivosti i pozitivnih dešavanja. Prijatelji će vas često pozivati da im se pridružite u izlascima, posećivaćete mnoge društvene manifestacije i, generalno, puno vremena ćete provoditi van kuće. U skladu sa tim, ukoliko ste slobodni, već 8. avgusta, kada vaša vladarka Venera bude obrazovala trigon sa Jupiterom, ukazaće vam se prilika za slučajan susret sa jednom neobičnom osobom koja će vas privući kako svojim izgledom tako i duhovitošću i inteligencijom. S obzirom da će simpatije biti obostrane, šanse da sa njom započnete romansu su velike. Istovremeno, zauzeti među vama biće rešeni da u svoju vezu unesu više dinamike, pa će se tako zajedno sa svojim partnerom uključiti u brojne aktivnosti koje će njihov odnos učiniti uzbudlivijim. U nastavku meseca, a posebno tokom treće dekade, želećete da se malo više pozabavite intimnom sferom svog emotivnog odnosa. Pošto ćete oboje biti romantično raspoloženi i željni bliskosti, sigurno je da ćete u ovom periodu često razmenjivati nežnosti. Oni koji poslednju nedelju avgusta dočekaju slobodni, neće se libiti da započnu jednu, zasad tajnu, vezu koja će se prevashodno zasnivati na snažnoj i uzajamnoj fizičkoj privlačnosti.

POSAO

U prvoj nedelji avgusta imaćete utisak da ste se najzad “pomerili sa mrtve tačke”. Neke nedoumice koje su vas mučile u prethodnom periodu sada će biti zamenjene krajnje optimističnim pogledom na budućnost. U tom duhu prionućete na izvršavanja svojih poslovnih dužnosti. Ipak, kvadrat koji će Venera graditi sa Uranom 2. avgusta opominje vas da ne žurite u donošenju odluka koje se tiču finansijskih pitanja. Prvu polovinu meseca treba da iskoristite za uspostavljanje novih kontakata i sklapanje saradnji sa osobama preko kojih biste imali priliku da steknete dragocena saznanja iz oblasti svoje struke. Za ovako nešto, okolnosti će biti više nego pogodne. Početak druge polovine avgusta proteći će u sličnom maniru, s tim da ćete sada moći da unapredite i svoje odnose sa kolegama sa kojima ste se u prošlosti često sukobljavali. U trećoj dekadi pojedinim Vagama biće ponuđen honorarni posao koji ne bi smele da odbiju. Radiće se o angažmanu na projektu koji bi vam obezbedio relativno laku, a visoku zaradu. Ostali predstavnici znaka takođe se mogu nadati povoljnom razvoju događaja na polju finansija u istom periodu.

ZDRAVLJE

Tokom avgusta pratiće vas visok nivo energije, ali i osećaj uznemirenosti sa kojim ćete se najlakše izboriti ukoliko se posvetite nekom obliku fizičke aktivnosti. Promena sredine, odnosno, odlazak na put, kao i vikend izleti takođe se mogu povoljno odraziti na vašu psihu i raspoloženje. Pored boravka na svežem vazduhu, preporučljivo je i da povedete više računa o svojoj ishrani. Na prvom mestu, izbegavajte obilne obroke.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Imaćete utisak da ste vi jedini ozbiljni, a da su svi oko vas potpuno “izgubili kompas”. Neće biti svrhe da ukazujete na postojanje problema iz dva razloga. Prvi je što niko neće biti raspoložen za priču o problemima, a drugi što pravi problem neće ni postojati. Umesto da se iščuđavate ljudima u okruženju, razigrajte se i vi malo. Neće vam škoditi.

LJUBAV

Tokom prve dekade avgusta, zauzeti predstavnici znaka moći će da se pohvale vrlo skladnim odnosom sa voljenom osobom. U vašoj vezi neće biti tako puno strasti, međutim, razumevanje na mentalnom nivou, kao i osećaj bliskosti koji ćete deliti sa partnerom su ono što će vas držati ispunjenim na emotivnom planu. Sa druge strane, slobodne Škorpije će barem do sredine meseca to i nastaviti da budu, ali to ne znači da će im biti dosadno. Naime, preko poslovnih kontakata susrešćete se sa jednom osobom koja će vas itekako zaintrigirati i sa kojom ćete u više navrata diskretno flertovati. Jedini problem je to što će vam se činiti da ona nije ni blizu zainteresovana za vas, koliko vi za nju, pa se tako nećete usuđivati da preduzmete išta konkretno po pitanju ove svoje nove simpatije. Tokom druge polovine meseca, a naročito u trećoj dekadi, zauzeti će organizovati svoje vreme tako da društveni i ljubavni život održavaju podjednako aktivnim. Ovo je takođe period u kojem će akcenat biti na intimi, pa će se tako mnogi među vama prevashodno usredsrediti na fizički aspekt odnosa sa partnerom. Slobodni će oko 24. u mesecu, kada Venera i Mars budu bili u konjukciji, moći da se nadaju boljim ljubavnim prilikama. Može se desiti da preko prijatelja upoznate nekog ko se vrlo dobro uklapa u vašu sliku idealnog partnera.

POSAO

U prvoj polovini avgusta, Škorpije koje sarađuju sa inostranstvom, kao i one koje rade u visokoobrazovnim ustanovama, mogu se nadati pozitivnom razvoju događaja na poslovnoj sceni. Naime, prepreke sa kojima ste se još prethodno suočili sada ćete moći lako da prevaziđete. Tako ćete biti u prilici da se uključite u neke nove projekte što se u nastavku perioda može povoljno odraziti na vaša materijalna pitanja, a svakako vam doneti i uspeh na profesionalnom planu. Trigon Sunca, a onda i Venere sa Jupiterom, 7., odnosno, 8. avgusta, nekima od vas omogući će da na trenutnom zaposlenju steknu višu poziciju, ili barem dobiju povišicu. Sredinom meseca mnogi predstavnici znaka imaće pojačanu naklonost svojih nadređenih. Pohvale i priznanja retko koga od vas će zaobići. Oni koji se bave privatnim biznisom, ali i Škorpije koje rade u velikom timu saradnika, najviša dostignuća ostvariće tokom treće dekade avgusta. Ovo će takođe biti idealan period da svojim kolegama prezentujete čak i one svoje poslovne ideje za koje sumnjate da bi bile tako dobro prihvaćene. Prijatno ćete se iznenaditi.

ZDRAVLJE

U toku prve polovine avgusta, vaše zdravlje će biti nešto osetljivije. Vašem telu biće neophodna veća količina odmora i mirovanja. Pokušajte da svakoga dana sebi obezbedite dovoljno sati sna, ali i da se što više relaksirate u slobodno vreme. Od sredine meseca osećaćete se bolje. I pored toga, trudite se da se hranite što zdravije, kao i da pijete malo više vode.

Strelac 21.11.- 21.12.

Najzad ste dočekali i taj avgust. Puno ste polagali nade u prethodne mesece, a ostali ste samo delimično zadovoljni proživljenim. Ovaj mesec doći će u zadnji čas da oporavi vaš originalni karakter i otkloni mutacije koje je sticajem okolnosti morao da razvije u međuvremenu. Prodisaćete svakako, smejati se, a možda ćete i zapevati.

LJUBAV

Već 1. avgusta Merkur će krenuti direktno što će se povoljno odraziti na emotivnu sferu vašeg života. To će prevashodno moći da osete Strelčevi koji su u vezi, ili braku, a ovaj pozitivan uticaj prepoznaće najpre u komunikaciji sa voljenom osobom, koja će sada teći sve lakše, te će biti u mogućnosti da se sa njom lakše dogovore oko svih važnih pitanja koja utiču na kvalitet njihovog odnosa, ali i da ostvare jaču bliskost i povezanost na emotivnom nivou. Slobodni će imati utisak kao da nemaju kontrolu nad dešavanjima na ljubavnom planu, međutim, biće raspoloženi za iznenađenja. Jedno prijatno može vas zadesiti na nekom putu, ili u kontaktu sa osobom koja je stranog porekla. Tako, ako ne već krajem prve, onda svakako sredinom druge dekade avgusta možete započeti vezu za koju ćete, doduše, unapred znati da će u skorijoj budućnosti biti moguća samo na daljinu, ali to vam barem za sada neće predstavljati problem. Druga polovina meseca biće manje interesantna čemu se slobodni predstavnici znaka neće specijalno radovati, međutim, zauzeti hoće. Ovaj period moći ćete da iskoristite za rešavanja “praktičnih” pitanja što će dalje doprineti stabilnosti vaše veze i učiniti vaš odnos sa partnerom još skladnijim.

POSAO

Ukoliko ste u prethodnom periodu iskusili poteškoće na finansijskom planu, odnosno zastoje u platnom prometu, možete se nadati znatno boljem razvoju događaja po ovim pitanjima već tokom prve dekade avgusta. Strelčevi koji usko sarađuju sa inostranstvom, ili zbog prirode svog posla često odlaze na službena putovanja, ovaj period treba da iskoriste za pokretanje velikih i ambicioznih projekata. Međutim, od 11. avgusta, kada vaš vladar Jupiter bude započeo svoj direktan hod, nevezano od toga čime se bavite, bićete sve više motivisani i željni dokazivanja na poslovnoj sceni. Neki od vas započeće sopstveni biznis, dok će drugi nastojati da zavrede veće uvažavanje svojih kolega. Željene rezultate počećete da ostvarujete krajem druge i početkom treće dekade meseca kada će se u vašem prirodnom polju karijere i društvenog statusa naći stelijum planeta. Strelčevi koji zauzimaju rukovodeće položaje biće posebno zadovoljni dešavanjima na poslovnom planu, ali će i svi ostali sada uspeti da, makar delimično, materijalizuju svoje zamisli i tako ostvare napredak kako u profesionalnom, tako i u finansijskom pogledu.

ZDRAVLJE

Tokom celog avgusta moći ćete da se pohvalite odličnim zdravljem. Obilovaćete fizičkom energijom, ali i mentalnom snagom koja će vam često biti glavni saveznik u borbi protiv stresa. S vremena na vreme, pojedini predstavnici znaka mogu imati manje tegobe sa stomakom. Vaš metabolizam biće donekle usporen, pa ne bi valjalo da se vaša ishrana sada bazira na teško svarljivim namirnicama.

Jarac 22.12.- 19.1.

Sve bi bilo u redu da vi imate malo više smisla za ritam i da malo više volite muziku koja čoveka ne navodi na koristan rad, već na prijatno gubljenje vremena. Ipak, kako avgustovski dani budu odmicali, počećete da oponašate svoju okolinu. Nećete u tome biti naročito uspešni iz tuđe perspektive, ali iz sopstvene bićete svesni da ste prevazišli samog sebe.

LJUBAV

Kvadrat koji će 2. avgusta Venera obrazovati sa Uranom, koji se nalazi u vašem polju ljubavi, učiniće da emotivnu sferu svog života, u najmanju ruku, stavite u drugi plan. Ukoliko ste u vezi, ili braku, vaše ponašanje i stav koji ćete u ovom periodu zauzeti neće se dopasti vašem partneru, pa se tako nemojte iznenaditi ako vam se u više navrata bude suprotstavio i inicirao rasprave. Nastavak meseca, međutim, doneće malo opušteniju energiju, bez obzira koji je vaš trenutni emotivni status. Pojedini slobodni Jarčevi imaće čak šansu da se pomire sa svojim bivšim partnerom, ali i priliku da ostvare poneko novo poznanstvo. Sigurno je da nećete žuriti da uđete u vezu, ali ćete svakako pokazivati veće zanimanje za dešavanja na ljubavnom planu nego početkom meseca. Zauzeti će biti spremniji na kompromis, te će se sa voljenom osobom lakše dogovarati oko važnih pitanja od kojih, između ostalog, zavisi stabilnost njihove veze. Treću dekadu avgusta trebalo bi da iskoristite za odlazak na put. Naime, ukoliko ste slobodni, velike su šanse da doživite jednu lepu romansu koja bi u ovom momentu za vas bila pravo osveženje. Sa druge strane, ako ste u vezi, na putovanju biste imali priliku da svoj odnos sa partnerom malo “začinite” i učinite ga romantičnijim.

POSAO

Tokom prve dekade avgusta bićete u prilici da izgladite svoje odnose sa poslovnim partnerima, ili, pak, da obnovite jednu staru saradnju za koju ste verovali da je završena. Ono o čemu ćete, međutim, morati malo više da povedete računa biće povezano sa finansijskim segmentima projekta na kojem radite. Ne prihvatajte predloge za nove investicije i, u isto vreme, trudite se da izmirite sva zaostala dugovanja kako u nastavku meseca ne biste snosili dodatne troškove. Sa druge strane, oko 14. avgusta, kada Sunce i Venera budu bili u konjukciji, ukazaće vam se šansa da sticajem srećnih okolnosti i naklonosti uticajnih osoba ostvarite zaradu veću od očekivane. Krajem prve i početkom treće dekade, posvetite se stručnom usavršavanju. Alternativno, ukoliko radite u oblasti kulture, ili poslujete sa inostranim partnerima treća dekada avgusta biće pogodna za pokretanje novih projekata, ali i za razvijanje poslovnih strategija koje se oslanjaju na modernija rešenja. Jarčevi koji rade u trgovini, ali i oni koji poseduju neko od umetničkih zanimanja, najveća dostignuća na poslovnom planu ostvariće tokom poslednje nedelje perioda.

ZDRAVLJE

Na zdravstvenom planu, tokom većeg dela avgusta držaćete se prilično dobro. Ipak, vaše raspoloženje biće dosta promenljivo. Neretko će vas varati utisak i da vam je imunitet u padu. Biće potrebno da što je moguće više izbegavate stresne situacije i da kod sebe podstičete optimizam. To ćete postići ukoliko budete izdvojili vreme kako za relaksaciju, tako i za rekreaciju.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Vi ćete se tokom avgusta sjajno provoditi, neki bi pomislili i preterano, ali “preterano” je upravo ono čega ste se već uveliko uželeli. Najzad će svet početi da liči na onaj koji vi u svojim maštanjima uvek vidite, pa ćete se tako radovati svakom novom danu i sa nestrpljenjem iščekivati sve što je novo i spremno i sposobno da zameni dotrajalo i staro.

LJUBAV

Ukoliko ste u vezi, vaš odnos sa partnerom “procvetaće” već tokom prve nedelje perioda. Nakon manjih razmirica koje ćete, moguće, iskusiti u kontaktu sa voljenom osobom u prvim avgustovskim danima, dešavanja na ljubavnom planu krenuće u vrlo pozitivnom smeru. Vaša veza obilovaće skladom i harmonijom. Sa partnerom ćete se odlično slagati kako na fizičkom, tako i na mentalnom nivou, što će vam omogućiti da zaista uživate u trenucima koje budete provodili zajedno. Slobodni predstavnici znaka će prve prave ljubavne prilike moći da očekuju već 7., odnosno 8. avgusta kada će Sunce, a zatim i Venera, graditi trigon sa Jupiterom. Šansu za lepo poznanstvo imaćete na putovanju, ali i u običnom izlasku sa društvom. Osoba sa kojom ćete se upoznati po mnogo čemu će se razikovati od onih koje imate priliku da svakodnevno srećete, a kako ćete biti više nego raspoloženi za nešto novo i upečatljivo, sigurno je da nećete propustiti priliku da se sa njom zbližite. Tokom treće dekade avgusta, zauzeti će najviše pažnje posvetiti intimnom aspektu svoje veze. Sličnih afiniteta biće i slobodni koji će u ovom periodu biti gotovo isključivo zainteresovani za strasne i kratkotrajne avanture.

POSAO

U prvoj nedelji avgusta uspešno ćete se izboriti sa zaostalim poslovnim obavezama i u saradnji sa svojim kolegama napraviti bolju organizaciju kako biste u narednom periodu bili efikasniji u ispunjavanju uobičajenih radnih dužnosti. Sa radom na jednom projektu ipak ćete kasniti, a, moguće, i pretrpeti štetu finansijske prirode, međutim, u nastavku meseca uspećete da se izvučete iz ovih neprilika. Kraj prve dekade, kao i prva polovina druge biće veoma povoljni za sklapanje novih saradnji i, uopšte, potpisivanje ugovora. To je ujedno i period u kojem ćete se odlično slagati sa svojim poslovnim partnerima i kada ćete zajedničkim snagama uspeti da sprovedete u delo sve što ste prethodno naumili. Posredstvom konjukcije Sunca i Venere koja će se odigrati 14. avgusta, Vodolije koje se bave javnim poslom, ali i sve one koje imaju direktan kontakt sa publikom, odnosno, klijentima, ostvariće zapažene rezultate kako na profesionalnom, tako i na finansijskom planu. Treća dekada meseca biće period u kojem će i ostali predstavnici znaka moći da se nadaju uspostavljanju materijalne stabilnosti. Kako se avgust bude bližio kraju bićete sve veštiji i kreativniji u izvršavanju i onih najtežih poslovnih zadataka.

ZDRAVLJE

Tokom avgusta vaše zdravstveno stanje biće vrlo stabilno. Vaš imunitet biće otporniji nego što je to bio slučaj u prethodnim mesecima, a takođe će vam se značajno popraviti i fizička kondicija. U skladu sa tim, bićete voljni da se posvetite sportu i rekreaciji i to na otvorenom prostoru, s obzirom da vam izlaganje jakim sunčevim zracima sada neće nimalo smetati. Aktivniji način života pozitivno će se odraziti i na vašu psihu.

Ribe 20.2.- 20.3.

Primetićete da će tokom avgusta postati moderno da ljudi budu srećni, ali onako istinski srećni. Vi ćete se u svojim javnim pojavljivanjima truditi da ispoštujete ovaj trend, ali ćete u samoći ipak i dalje preferirati svoj lični stil. Međutim, negde sredinom perioda, nešto će se u vama prelomiti. Vaša “uniforma” zadržaće iste obrise, ali će biti obogaćena novom modom u detaljima.

LJUBAV

S obzirom da će Merkur već 1. avgusta krenuti direktno, mnoge Ribe osetiće se rasterećeno i spremno da se na pravi način pozabave svojim ljubavnim životom. Ukoliko ste u vezi, tokom prve dekade meseca vaša komunikacija sa partnerom naglo će se poboljšati, pa ćete lako uspevati da se usaglasite i oko onih pitanja koja su do sada često bila okidač za nesporazume. Istovremeno, slobodnima će porasti samopouzdanje. Osećaćete se privlačnim i sposobnim da zavedete koga poželite. Sredinom meseca, međutim, faliće vam doza taktičnosti i umerenosti u kontaktu sa nepoznatim osobama, pa tako, povedite računa kako razgovarate sa onima koji vam se dopadaju kako ih nekim svojim izjavama ne biste odbili od sebe. Zauzeti će se tokom istog perioda susresti sa određenim poteškoćama u odnosu sa partnerom koje su mogli da preduprede da su se njima bavili na vreme. Ipak, konjukcija Venere i Marsa u vašem polju partnerstava u poslednjoj dekadi avgusta, postaraće se da se u vašu vezu vrati harmonija i ne samo to – i partner i vi sada ćete pokazati inicijativu da svoj odnos učinite romantičnijim, zabavnijim i dinamičnijim. Slobodni će krajem meseca sasvim sigurno dobiti lepu šansu za romansu sa osobom koja će ih u početku samo fizički privući, ali za koju će se ispostaviti da može da im podari mnogo više od kratkotrajnog uzbuđenja.

POSAO

Tokom prve dekade avgusta lako ćete materijalizovati svoje poslovne ideje, a primenom nekih maštovitih rešenja otklonićete i prepreke koje su vas i vaš tim kočile u prethodnom periodu. Može se reći da ćete uspešno balansirati između kreativnog i praktičnog, što će primetiti i vaši nadređeni, te će tako mnogi od vas oko 8. avgusta, kada Venera bude obrazovala trigon sa Jupiterom, zasluženo ostvariti bolju poziciju na svom trenutnom zaposlenju, ili će prosto biti nagrađeni povišicom. Druga dekada meseca takođe predstavlja period u kojem ćete imati naklonost onih koji su na višem položaju od vas i kada ćete jednostavnije moći da realizujete svoje poslovne ciljeve. Treća dekada staviće akcenat na vaše odnose sa najbližim saradnicima. Nastojte da se oko svih važnih akcija na vreme konsultujete sa njima, sa jedne strane kako biste izbegli eventualne nesporazume, a sa druge jer će vam se tako ukazati mogućnost da postojeću poslovnu strategiju dodatno unapredite i, zatim, ostvarite veći profit.

ZDRAVLJE

Već početkom meseca osetićete nalet energije. Vaš imuni sistem postaće otporniji, a istovremeno popraviće se i vaša fizička kondicija. Ipak, s vremena na vreme možete osećati tegobe uzrokovane alergijama, a najosetljiviji biće vaši disajni organi. Veće neprijatnosti, međutim, lako ćete preduprediti upotrebom odgovarajućih medikamenata. Pored toga, trudite se da što kraće boravite u zagušljivim prostorijama.
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Mesečni horoshop za septembar 2019. godine!

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2019

Nekima će ovaj mesec prijati, a neki će ga dočekati nespremno. Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš mesečni horoskop za septembar 2019. godine koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski...Ovan 21.3.- 20.4...Posle interesantnog avgusta sledi jedan manje interesantan septembar....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.