Dobio sam potvrdu da je okončana prodaja TC Merkator u BG

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dobio sam potvrdu da je okončana prodaja TC Merkator u BG"

Beograd -- Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je da Agrokorove kompanije u Srbiji posluju stabilno.

Upitan kakva je sudbina "Agrokorovih" kompanija u Srbiji i ima li zainteresovanih među poslovnim ljudima kod nas za kupovinu neke od kompanija, Čadež je za Politiku kazao da kompanije u Srbiji posluju stabilno i da ima utisak da se stanje konsoliduje u celom sistemu".

"Danas sam dobio potvrdu da je okončana prodaja tržnog centra " >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Merkator" u Beogradu, čime je obezbeđen dodatni kapital za isplatu dugovanja bankama i isplatu dobavljača. Istina je da postoji interesovanje naših privrednika za kupovinu "Agrokorovih" kompanija, počev od delova iz lanca prodaje, do proizvodnih kapaciteta. Kako onih u Srbiji, tako i u Hrvatskoj", rekao je Čadež.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.