Cene stanova skočile, kvadrat na Novom Beogradu dostigao i 3.000 EUR!

Izvor: Prva.rs, 15.Jun.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cene stanova skočile, kvadrat na Novom Beogradu dostigao i 3.000 EUR!

To je za Prvu TV izjavila vlasnica agencije Alka Kaća Lazarević, koja je kao primer navela da za jednog klijenta pokušava da kupi dva trosobna stana na Novom Beograd u objektu koji je nedavno kao suinvestitor počela da gradi crkva, ali su tamo svi stanovi prodati.
„Reč je o objektu koji tek treba da se zida kod Novog Merkatora i rečeno mi je da su svi stanovi prodati i da u redu za kupovinu ima 135 klijenata“, navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je Lazarević, i dodala:
„Cene na NBG dostigle su i 3.000 evra. Belvil se dugo prodavao, čak su i velike stanove prepravljali u manje a sada je već na 2.200 evra i teško može da se kupi. Vest 65 je kvadrat 2.500 evra, a A blok je takav bum da se čeka red ako hoćete nešto da kupite“.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.