Izvor: Danas, 15.Jan.2022, 00:38

Petković: Kosovska policija večeras privela koordinatora RIK-a Marka Jankovića

Pripadnici Kosovske policije priveli su večeras oko 22.30, na administrativnom prelazu Merdare, bez ikakvog pravnog osnova i krivičnog dela, koordinatora Republičke izborne komisije Marka Jankovića, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Petar petković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kancelarija za KiM: Policija Kosova na Merdaru privela koordinatora RIK-a

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2022

Pripadnici Kosovske policije priveli su večeras na administrativnom prelazu Merdare koordinatora Republičke izborne komisije Marka Jankovića, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju i dodala da je Janković odveden u nepoznatom pravcu.

Nastavak na N1 televizija...

SKANDAL! UHAPŠEN MARKO JANKOVIĆ: Pripadnici tzv. kosovske policije bez ikakvog osnova priveli koordinatora RIK

Izvor: Kurir, 15.Jan.2022

Istovremeno, pripadnici tzv. kosovske policije zaplenili su dva kamiona koja su prevozila izborni materijal i priveli i vozače kamiona, kao i Jankovićevog vozača.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.