Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti pokušali da provale u kuću u selu Merdare, odvratila ih žena sa sekirom

U selu Merdare večeras je došlo do incidenta kada je veća grupa migranata pokušala da provali u kuću u kojoj sama živi Stevka Sekić (64).

Iako je svetlo bilo uključeno ispred kuće i u kući, jedna grupa migranata je pokušala da provali kroz prozor, a druga na vrata.

Uprkos povicima Stevke Sekić da se udalje, oni su i dalje pokušavali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da provele u kuću.

Tom prilikom Stevka Sekić, koja je inače teško pokretna, uzela je sekiru i otvorila vrata.

Videvši ženu sa sekirom u ruci, migranti su se razbežali po njenom dvorištu odakle su otišli da obiju drugu kuću.

Međutim, ljudi iz okolnih lokala su čuli Stevkin poziv u pomoć i farovima automobila su osvetlili veliku grupu migranata koji su se zatim razbežali.

Sekić kaže da je bilo petnaestak migranta, od kojih i nekoliko žena sa decom u naručju.

"Sekira mi je stalno pored uzglavlja, svi smo u Merdaru u strahu zbog čestih upada migranata jer ne znamo njihove namere. O ovome je obaveštena policija", izjavila je Sekić.

U protekla dva meseca primećen je veći broj migranata koji prelaze iz Kosova u Srbiju kod Merdara.

Meštani Merdara kažu da su migranti agresivni, te da su u velikom strahu.

Gotovo sve kuće u Merdaru i okolnim selima obijene su.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Migranti pljačkaju u Merdaru: Teško pokretna Stevka se branila sekirom

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Okt.2019, 09:57

U selu Merdare je došlo do incidenta kada je veća grupa migranata pokušala da provali u kuću u kojoj sama živi Stevka Sekić (64)...Iako je svetlo bilo uključeno ispred kuće i u kući, jedna grupa migranata je pokušala da provali kroz prozor, a druga na vrata...Uprkos povicima Stevke Sekić da...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.