Kosovska policija: Bulatović nije pretučen, već je kažnjen sa 150 evra

Izvor: JužneVesti.com, 09.Sep.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija: Bulatović nije pretučen, već je kažnjen sa 150 evra

Zbog toga što je kolima hteo da zaobiđe kolonu na administrativnom prelazu Merdare, kako kažu u Policiji Kosova, gradonačelnik Niša Darko Bulatović je kažnjen sa 150 evra. Policija demantuje tvrdnje izvora bliskih prvom čoveku Niša da su ga pretukli, iako je on sa povredama završio u niškom Kliničkom centru.

U noći između subote i nedelje, oko 1 sat nakon ponoći, navode u kosovskoj policiji, Bulatović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je kolima izašao iz kolone koja je čekala da pređe Merdare. Dodaju da se nije osvrtao na upozorenje da mora da se vrati.

Policajci koji su bili zaduženi za regulisanje saobraćaja su ga zaustavili i on je odbio je da se vrati. Posle odbijanja da se vrati u kolonu, policajci su intervenisali i lišili ga slobode ne znajući njegov identitet. Prema propisanim procedurama obavešten je tužilac koji je naredio da se isti (Bulatović) pošalje na sud da ubrza postupak. Kažnjen je novčanom kaznom od 150 evra - navodi se u saopštenju policije.

Bulatović je kaznu platio i nakon toga je pušten, a povrede, tvrde, nije prijavio.

Platio je i pušten je. Nije prijavljeno da je imao povrede. Slučajem je upravljala nadležna policijska stanica u Podujevu u skladu sa zakonskim procedurama - navode u kosovskoj policiji.

Podsetimo, sa bolovima u glavi, vratu i ekstremitetima, kako su rekli u Kliničkom centru Niš, danas oko 13:30 primljen je Bulatović u ovu ustanovu. Njemu je dijagnostifikovana povreda leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju.

Iz brojnih izvora bliskih vlasti do novinara su stigle informacije da ga je pretukla kosovska policija i da su pored njega napadnuti i niški odbornici Miloš Sekulić i Bojan Marinković Bojzi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.