UBICA GA ČEKAO I U KOTORU: Peruničićev egzekutor presreo pogrešan mercedes, nedelju dana pred likvidaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 09:47

UBICA GA ČEKAO I U KOTORU: Peruničićev egzekutor presreo pogrešan mercedes, nedelju dana pred likvidaciju

Veruje se da je u pitanju nastavak obračuna Škaljaraca" i "kavčana".

Miloš Peruničić (41) iz Bara, blizak "kavačkom klanu", ubijen je u utorak oko 14 časova u Marbelji u Španiji. Njemu je nasred ulice prišao napadač obučen kao mornar i iz improvizovanog "kalašnjikova" ispalio 10 metaka. Inače, Maskirani muškarac pripremao je likvidaciju pištoljem prošle nedelje u mestu Dobrota kod Kotora, pišu crnogorski mediji.

Naime, on je oko 23 časa uveče presreo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozilo mercedes kojim je upravljala ženska osoba i uperio pištolj u nju. Međutim, kada je ugledao metu, odustao je od namere da puca i pobegao. Ona ne spada u bezbednosno interesantne osobe, pa se sumnja da je napadač presreo pogrešan mercedes.

Podsetio, atentat se desio tačno nedelju dana nakon pokušaja ubistva vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera u Kijevu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.