Srbin priveden u Hrvatskoj sa sedam kilograma marihuane

Izvor: Blic, 01.Maj.2011, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin priveden u Hrvatskoj sa sedam kilograma marihuane

ZAGREB - Zagrebačka policija saopštila je danas da je sprovela je kriminalističku obradu nad dvoje srpskih državljana u čijem su vozilu našli preko sedam kilograma marihuane.

Kako je navedeno, 28. aprila uveče na autoputu Beograd-Zagreb, kod naplatne stanice Ivanja Reka, zaustavljen je "mercedes" beogradske registracije u kome su bili bračni par >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 37-godišnjak i 34-godišnjakinja i njihovo troje maloletne dece.

Policijski pas za detekciju droga detektovao je drogu, a prilikom pretrage pronađeno je 7.382 grama marihuane, podeljene u sedam paketa.

Nakon sprovedenog kriminalističkog istraživanja žena je puštena, dok je osumnjičeni muškarac priveden u istražni centar zagrebačkog Zzupanijskog suda.

Povezane vesti: Purda neće tužiti Srbiju, ali traži odštetu od BiH Srbi i Hrvati krijumčarili 215 kilograma skanka Uhapšena majka Tonija Cetinskog Zagrebačka “Trešnja” gostuje u “Radoviću” Oteto sedam estonskih turista u Libanu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.