Siroti mercedes u begu od vlasnice koja nikada nije ni smela da sedne za volan (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 11.Avg.2022, 19:46

Siroti mercedes u begu od vlasnice koja nikada nije ni smela da sedne za volan (VIDEO)

Snimak koji se pojavio na Reditu postao je viralan u vrlo kratkom roku zbog neshvatljivog postupka jedne Kineskinje koja je svoj skupoceni beli mercedes gotovo uništila usled nedostatka elementarnog znanja o vožnji automobila.
Naime, ona je pokušala da se isparkira između stambenih zgrada dok je volan sve vreme okretala u suprotnom pravcu od potrebnog.
Nekoliko puta je izlazila iz automobila kako bi uklonila usputne prepreke, ali je njoj ‘treća sreća’ ovoga puta okrenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << leđa.
Printscreen Automobil očigledno ima automatski menjač koji je u ovom slučaju svo vreme ostao u poziciji za vožnju u rikverc.
Kada je ova nespretna devojka oslobodila svog „ljubimca“ od prepreke koja liči na odbačenu veš mašinu, njen auto je krenuo unazad ka jednoj od stambenih zgrada.
Ona je pokušala da utrči i nekako zaustavi automobil, ali je stigla samo do vrata kada je mercedes celim zadnjim delom upao u kanal koji se nalazi uz samu zgradu.
Devojka je prošla bez povreda, ali se to ne može reći za skupocenu igračku koja će posle ove vožnje morati na ozbiljnu popravku.
Žali bože para…

10 najbizarnih situacija na aerodromima: Izbacili ih zbog težine, beba letela bez roditelja

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.