Preševljani sa heroinom bežali od policije

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preševljani sa heroinom bežali od policije

Policija je na ulazu u selo Žujince kod Preševa pokušala da zaustavi "mecedes“ i "golf", a vozači su, i pored upozorenja, nastavili da beže ka Preševu. Usput su svi prešli u "mercedes", bacivši 645 grama heroina, ali ih je policija ubrzo stigla, pronašla drogu i uhapsila dvojicu muškaraca.

Osumnjičeni A. M. (25), I. M. (29) i 28-godišnjak koji je bio sa njima terete se za krivično delo neovlašćena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prozvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom bekstva iz „golfa“ je odbačena kesa sa dva paketa u kojima se nalazilo 645 grama materije za koju se sumnja da je heroin, a koju je policija pronašla na putu ka Preševu. Vozač „golfa“ je automobil potom parkirao i on i njegov suvozač su prešli u „mercedes“ koji je patrola policije ubrzo zaustavila. Nedaleko odatle pronađen je i parkiran „golf“ – kažu u policiji.

Dvojici osumnjičenih sudija je, nakon saslušanja, odredio pritvor do 30 dana, dok je po nalogu Tužilaštva, protiv 28-godišnjaka koji je bio sa njima podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Potera kod Preševa: Bežali od policije, pobacali HEROIN

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jan.2019

Vranje - Pripadnici MUP-a u Preševu zaplenili su 645 grama heroina i uhapsili A.M. (24) i I.M. (28), obojica iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena prozvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je na ulazu u selo Žujince kod Preševa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.