POZADINA SUROVE LIKVIDACIJE U ZEMUNU! Nepijatelji mu došli glave! Muškarca RAZNELI BOMBOM zbog sukoba iz devedesetih GODINA?! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZADINA SUROVE LIKVIDACIJE U ZEMUNU! "Nepijatelji mu došli glave!" Muškarca RAZNELI BOMBOM zbog sukoba iz devedesetih GODINA?! (FOTO/VIDEO)

N. B. (48), koji je u četvrtak u 19.45 kod Pupinovog mosta u Zemunu raznet u eksploziji bombe postavljene pod njegov "mercedes", najverovatnije je likvidiran zbog neraščišćenih računa iz svoje kriminalne prošlosti.

Kako kaže sagovornik, ubijeni N. B. je proteklih petnaestak godina navodno vodio miran, porodični život, ali je tokom devedesetih godina važio za jednog od žestokih momaka iz Zemuna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nema veze s klanovima

- On se ne dovodi u vezu s ratom klanova, niti ima podataka da je sarađivao sa nekim od njih. Kao mladić je više puta hapšen i osuđivan, i to zbog ubistva, pokušaja ubistva, tuča, iznuda i sličnih krivičnih dela. Poslednji put je bio u pritvoru krajem 2015. godine zbog iznude, a 2002. godine je bio pritvoren zbog teške krađe, nanošenja teških povreda i nelegalnog pištolja. Zbog svega toga ne isključuje se mogućnost da je neko kome se zamerio u prošlosti ili kome je ostao dužan sada dosetio da mu se osveti - kaže izvor.

Brutalnom likvidacijom, koja je juče uznemirila stanovnike Zemuna, šokirana je i bivša supruga N. B. Milka, koju je strašna vest sačekala u Australiji, u kojoj je i sam N. B. živeo do pre tri godine.

- N. B. je 15 godina živeo u Australiji i s tečom je radio elektriku. Od tog posla je živeo. U Srbiju se vratio pre tri godine u stan svog pokojnog oca na Galenici - kaže vidno potresena Milka.

Ćerka slomljena

Kako kaže, njen bivši muž je kao mladić imao problema sa zakonom, ali je poslednjih petnaestak godina bio van svih tih kriminalnih priča.

- Verujem da sve ovo ima veze s njegovom kriminalnom prošlošću, još iz vremena kad je bio tinejdžer. Znam da je u srednjoj školi učestvovao u nekoj tuči i da je tada izboden neki mladić i da je N. B. zbog toga odgovarao. Više puta ga je policija pozivala, znam da je bio u kućnom pritvoru, ali nikada nije bio dovođen u vezu s ozbiljnim krivičnim delima. On je retko kad pričao o ranijem životu, potpuno se posvetio porodici - ističe Milka.

Kako kaže, bivšeg supruga je poslednji put videla pre mesec dana, kada je bila u Beogradu sa njihovom šestogodišnjom ćerkom.

- Naša ćerka Savana je teško podnela očevu smrt. Svakog dana su se čuli po nekoliko puta i kada je ubijen, čekala je da je tata pozove - plačnim glasom kaže naša sagovornica i dodaje da ne zna da li je N. B. dobijao pretnje.

- Živeo je opušteno. Verovatno nije očekivao da bi ovako nešto moglo da se dogodi. Zbog toga veruje da je u pitanju neki sukob odranije - kaže ona.

Prijatelji se opraštaju: Neprijatelji mu došli glave

Blizak prijatelj N. B. oprostio se od njega dirljivom porukom.

- U svom životu svi veliki ljudi imaju prijatelje, a i neprijatelje. U njegovom životu veliki broj prijatelja je u Srbiji, ali i u dalekoj Australiji. Nažalost, mali broj neprijatelja mu je došao glave. Nije dao na Srbe i držao je do sebe, plemenit, uvek veseo - napisao je drug poginulog.

Pas preživeo eksploziju: Badža tuguje za gazdom

Supruga N. B. navodi da je N. B. pre godinu dana nabavio psa, koji je preživeo eksploziju, jer je bio u gepeku.

- Bio je mnogo vezan za psa, spavali su zajedno. Dešavalo se da ga ostavi i izađe, a da pas bukvalno plače za njim. Ne znam kako će ovo preživeti, bojim se da će umreti od tuge. Mi ranije nismo smeli da mu priđemo kada N. B. nije tu, koliko je tugovao, jedino je naša ćerka dolazila do njega - kazala je ona.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.