Izvor: Blic, 08.Sep.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački gigant napravio "GROBLJE AUTOMOBILA" od novih vozila

Na 2,5 kilometara dugoj avionskoj pisti Ahlhorn vojnog aerodroma parkirano je 9.000 novih mercedesa, a fotografija tog prizora zaintrigirala je nemačku javnost. Kako javlja radio Bremen, reč je o 9.000 automobila ukupne vrednosti od gotovo milijardu evra, koje je Mercedes bio prisiljen da ostavi na ovaj lokaciji.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mercedes napravio groblje automobila od novih vozila

Izvor: AutoBlog, 08.Sep.2019

Nemačku javnost zaintrigirala je fotografija na kojoj su 9.000 novih Mercedesa parkiranih na 2,5 kilometara dugoj avionskoj pisti Ahlhorn vojnog aerodroma. Kako javlja radio Bremen, reč je o 9.000 automobila ukupne vrednosti od gotovo milijardu evra koje je Mercedes bio prisiljen da ostavi na ovaj lokaciji....

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.