Izvor: RTS, 27.Jul.2021, 15:55

Na Horgošu zaplenjeni električni bicikli vredni sedam miliona dinara

Carinici su na prelazu Horgoš otkrili neobičan pokušaj krijumčarenja i zaplenili električne bicikle čija je procenjena vrednost gotovo sedam miliona dinara.
Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao kombi "mercedes benc" čeških registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica mlađih muškaraca, obojica državljani Češke.

Na pitanje šta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imaju za prijavljivanje carinskoj kontroli i vozač i suvozač su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag.
Delovalo je da je zaista tako, dok carinici nisu pomerili nekoliko torbi u zadnjem delu kombija i pronašli prvi električni bicikl, za koji se videlo da je potpuno nov, osim što su mu gume bile blatnjave, navodi se u saopštenju Uprave carina.
Daljom kontrolom, ispod peškira i garderobe, kojima su bili prekriveni, izvučeno je ukupno šest novih električnih bicikala "Specialized", sa pripadajućim punjačima i neupotrebljavanim papučicama pedala.
Utvrđeno je da su svi bicikli potpuno novi, ali da su na svima iz nekog razloga blatnjave gume.
Protiv vozača kombija pokrenut je prekršajni postupak pred sudom do čijeg će okončanja sporni bicikli biti zadržani.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENA "TEŠKA" SEDAM MILIONA Krili električne bicikle ispod trobi i peškira u kombiju (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Jul.2021

Carinici su na prelazu Horgoš juče, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj krijumčarenja i zaplenili električne bicikle, čija je procenjena vrednost gotovo sedam miliona dinara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.