Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes X-klasa za one kojima "obična" nije dovoljna

Kompanija Carlex Design predstavila je Mercedesovu X-klasu za klijente koji misle da taj automobil nije ništa više od prepakirana Nissana Navare.

Carlexa vidi veliki potencijal u ovom potpuno novom pick-upu na tržištu. Smatraju kako može pružiti luksuz dostojan jednoga Maybacha, a upravo je on bio inspiracija za stilske detalje na karoseriji, ali i unutrašnjosti ovog automobila. Prednji dio i točkovi pomalo podsjećaju na Maybach S650 Cabrio, a neki su ukrasi načinjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << iz ugljenikovih vlakana.

Unutrašnjost automobila krasi bijela koža s drvenim detaljima, a u ovu izvedbu postavljena su bijela sportska sjedala Recaro. U osnovnoj verziji Mercedes X-klasa Yachting Edition košta 105.000 evra, a sve ostalo individualna je želja svakog kupca, zavisno o novcu koji ima u budžetu.

(autostart.24sata.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.