Kako izgleda novi Mercedes S klase  spolja i iznutra FOTO

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 12:48

Kako izgleda novi Mercedes S klase " spolja i iznutra FOTO

Na Internetu su se pojavile "špijunske" fotografije nove Mercedesove drumske krstarice.

Životni vek aktuelne S klase polako se bliži kraju, o čemu svedoče i fotografije gotovo potpuno demaskiranih pretprodukcijskih primeraka njegovog naslednika koje su objavljene na Instagramu.

Dizajn spoljašnjosti nove generacije, koja nosi fabričku oznaku W223, predstavlja evoluciju izgleda sadašnjeg modela uz neminovne promene u skladu sa novim stilskim jezikom Mercedesa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

To je pre svega uočljivo na zadnjem delu automobila, koji krase znatno drugačija stop svetla, ali i napred gde su preoblikovani farovi i u nešto manjoj meri maska hladnjaka.

Kao što se i očekivalo, promene su drastičnije u enterijeru.

Praktično, sve je novo, a u Mercedesu su se odlučili da maksimalno digitalizuju komandnu tablu i to tako da ekrani više nisu diskretno uklopljeni u kokpit, već štrče poput dva velika tableta.

Ovakav enterijer nemački proizvođač najavio je prošle godine konceptom Vision EQS, kada smo prvi put videli novi dizajn ventilacionih otvora, koji je sada primenjen i na buduću S klasu.

Ipak, neki elementi unutrašnjosti ostavljaju utiska nedovršenosti, poput "rupe" koja se nalazi između instrument table i vetrobranskog stakla, ali treba napomenuti da je vozilo sa fotografija još uvek u pretprodukcijskoj razvojnoj fazi.

Napomena: na ovom Instagram postu je objavljeno više fotografija nove S klase koje možete pregledati tako što ćete kliknuti na strelicu na desnoj strani prvi fotografije:
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.