Izvor: Press, 05.Jul.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

0 Kod Turčina u francuskom vozilu nađen pištolj i 99 metaka

Beograd -- Carinici u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Batrovci, sprečili krijumčarenje pištolja i dve čarape napunjene sa 99 pištoljskih metaka.

Ilustracija: Freeimages.com


Oružje i municija su otkriveni juče kada je na red za kontrolu stigao "mercedes" francuskih registarskih oznaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kojim je iz Francuske ka Turskoj putovao turski državljanin, saopštila je Uprava carina.
Vozač je na pitanje da li ima nešto da prijavi, odgovorio odrično. 

Ipak, detaljan pregled automobila opovrgao je njegove reči, jer su carinski službenici u putnoj torbi koja se nalazila na zadnjem sedištu otkrili revolver američke proizvodnje „"smit i veson“" kalibra 38 mm. 

Pored pištolja, pronađeno je i 99 metaka istog kalibra, kojima su bile napunjene dve muške čarape.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.