Izvor: Luftika.rs, 14.Mar.2022, 15:20

Šta vam poručuje Blic žena sunđerom za pranje sudova kao poklonom?

Blic žena na naslovnu stranu poslednjeg broja stavila je lepu devojku, priče o „Naj ženama“, mokasinama u boji lavande i SUNĐER na poklon.
Iako se poklonu u zube ne gleda, u ovaj bome moramo i hoćemo. Jer nas je sramota. Neki transfer blama prođe našom redakcijom. A imamo i muškarce ovde…
Pre neki dan smo slavili Međunarodni dan žena. Mediji su bili puni naslova o ravnopravnosti polova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << emancipaciji žena…
Danas Blic žena objavi ovo i sve to postane neko bla, bla.
Teško je objasniti šta nas vređa ovde.
Zato pitamo vas – Da li je za vas veća uvreda da neko pretpostavlja da sve žene treba da se late sunđera? Ili je od takve, gora pretpostavka da u kući nemamo pišljiv sunđer za sudove i isti sebi ne možemo da priuštimo? Šta kažete?
Zašto slavimo Osmi mart

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.