UHAPŠENI ALBANCI: Na Kelebiji zaplenjeno 16 kilograma narkotika

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI ALBANCI: Na Kelebiji zaplenjeno 16 kilograma narkotika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su danas na graničnom prelazu Kelebija 16 kilograma narkotika i uhapsili trojicu albanskih državljana Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su danas na graničnom prelazu Kelebija 16 kilograma narkotika i uhapsili trojicu albanskih državljana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opojnih droga. Prilikom pregleda automobila "mazda 6", albanskih registarskih oznaka, policijski službenici su u bunkeru, između zadnjeg sedišta i gepeka, pronašli petnaest paketa sa 15,9 kilograma marihuane i paket sa 106 grama skanka, saopšteno je iz MUP-a. PROČITAJTE JOŠ: AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno 15 osoba, zaplenjeni droga i oružjePolicija je uhapsila albanske državljane A.D. (1996), R.H. (1996) i A.R. (1993), njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju.Uprava carina prethodno je saopštila da zajedničkom akcijom carine i policije na izlazu graničnog prelaza Kelebija otkriven tovar marihuane od oko 20 kilograma, ali da će tačna količina narkotika biti utvrđena nakon merenja i uviđaja.
Pogledaj vesti o: Mazda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Trojica albanskih mladića zatečena sa 16 kg narkotika

Izvor: B92, 12.Jan.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su na graničnom prelazu Kelebija 16 kilograma narkotika...Pripadnici MUP su uhapsili trojicu albanskih državljana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.