VOLELA JE SINA MARINE TUCAKOVIĆ, A ONDA SE UDALA ZA DRUGOG Na svadbi joj je pevala Jelena Rozga, povukla se iz javnosti i EVO GDE JE DANAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2020, 08:31

VOLELA JE SINA MARINE TUCAKOVIĆ, A ONDA SE UDALA ZA DRUGOG Na svadbi joj je pevala Jelena Rozga, povukla se iz javnosti i EVO GDE JE DANAS

Ipak, iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, ona se postepeno povlačila iz medija.

Pevačica Teodora Baković se na javnoj sceni pojavila 2012. godine, a pažnju je osim glasom i atraktivnim izgledom privukla i zbog veze sa sinom Marine Tucaković.

Teodora se u tom periodu zabavljala sa Marininim sinom Milanom Laćom Radulovićem, a on joj je bio velika podrška u karijeri.

A post shared by Teodora Belic💖💍 (@teodorabakovic) on Sep 29, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2019 at 7:28am PDT

Snimila je nekoliko pesama, kao i kompletan album.

U međuvremenu je oslabila i sada izgleda potpuno drugačije. Pored pevačke karijere, oprobala se i u glumi, kada je u seriji "Folk" imala epizodnu ulogu u kojoj je na bini otpevala pesmu i samim tim odglumila samu sebe.

A post shared by Teodora Belic💖💍 (@teodorabakovic) on Jun 14, 2019 at 11:24am PDT

Jedni od njenih najpoznatijih hitova su "Srećno", "Anemija", "Između nas".

Početkom ove godine udala se za izabranika koji nije poznat široj javnosti. U međuvremenu je dobila i sina.

A post shared by Teodora Belic💖💍 (@teodorabakovic) on Dec 31, 2018 at 6:10pm PST

Na slavlju su joj zapevali Jelena Rozga i Petar Grašo, a mlada se u jednom trenutku pridružila Jeleni na bini te se i sama latila mikrofona.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.