STIGLI MILIONI! Milica se zakopčala do grla, a pregledi samo pljušte! (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLI MILIONI! Milica se zakopčala do grla, a pregledi samo pljušte! (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najpopularnijih pevačica na Balkanu. Album "Boginja" prodat je u rekordnom broju za veoma kratak period.

Ono što je svakako interesantno jeste da je pesma "Mogla sam" pregledana preko 30 miliona puta, što je ujedno svrstava u kategoriju 10 najslušanijih pesama na "Jutjubu" u proteklom periodu. Milica je u ovom spotu u sasvim opuštenom izdanju, što video čini jedinstvenim, budući da ima preko 30 miliona pregleda, a da u njemu nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << golotinje.

Na pesmi je, pored Marine Tucaković, radio čuveni svetski aranžer Fibus, koji je pisao hitove svetskim zvezdama. Nedavno je Saša Popović u emisiji otkrio da je Milica najveća "Zvezda Granda" koju je ova kuća proizvela.

- Milicu Pavlović su kritikovali iz emisije u emisiju, a ona je danas postala najveća zvezda od kad postoje "Zvezde Granda" - rekao je Popović, sa čim se složila i Ana Bekuta.

- To je tačno! Ona je odlična - rekla je Bekuta.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.